Pommard 1er Cru 'Les Charmots' 2019

Pommard Les Charmots står med en klar, transparent rød farve og detaljerige, elegante aromaer af jordbær, tranebær, hindbær, blåbær, røde blomster, lakrids, krydderier og skovbund.

669,-599 kr

Andre kiggede også på

Domaine Remi Jobard Monthelie 1er Cru 'Les Vignes-Rondes' 2018

BESKRIVELSE Vinmarken 1. Cru ”Les Vignes Rondes” ligger øst for landsbyen mod nabo-appellationerne Volnay og Meursault, hvor man finder de fleste 1. Cru-marker i kommunen. En undergrund af primært kalksten i dybden og rødt ler og mergel ved overfladen giver både rød- og hvidvine med god struktur, men især charme. Rødvinene ligner lidt Volnay-vine og Jobards Les Vignes Rondes kendetegnes netop ved stor elegance og dybde. Rémi Jobards foretager en manuel plukning af de økologiske dyrkede druer med skrap selektering af klaserne, skånsom afstilkning og masning samt en lang, kølig gæring med druernes egne gærceller – først i udvendige gærtanke fra oktober til november og derefter i kælderen – i denne vins tilfælde på østrigske demi-muids (600 l., 25% nye) fra Stockinger. Derefter bliver vinen modnet i 18 måneder på de samme træfade. Aftapningen foregår uden filtrering. Monthelie 1. Cru ”Les Vignes Rondes” har en dyb, blank, granatrød farve og en meget frugtig, elegant og en smule ”jammy” duft. I smagen er det finessen og harmonien mellem dybde, sprødhed og charme, som dominerer. Vinen har allerede en utrolig forførende duft i sin ungdom, og den vil garanteret udvikle de mere komplekse toner af små, mørke bær og skovbund, man ofte finder i modne Monthélie-vine. Serveres ved 12-14 grader til grillet eller stegt and, lam, okse eller fuglevildt (gerne med vilde svampe, ribs eller tyttebær).

Morey-Coffinet Puligny Montrachet 1er Cru 'Les Combettes' 2019

BESKRIVELSE Vinen produceret på denne appellation siges at være en af de største hvidvine i verden. Navnet Puligny opstod i den gallo-romerske tid, hvor en vis Puliniacus anlagde sit felt, for omkring 2000 år siden. Kalkstenen giver Chardonnay'en en unik subtilitet forstærket af en sydøstlig eksponering og skråninger, der hjælper med dræning. Hvidvinene fra Puligny byder på et sæt meget fornemme ædle aromaer: mandelpasta, bregne, eksotiske frugter, rav, hvide blomster. I munden er syreindholdet ret diskret, hvilket efterlader et blødt udtryk og en intens, imponerende vedholdenhed. Det bedste klima i appellationen er Les Folatières, La Pucelle og Les Caillerets. Les Folatières producerer rige og dristige vine. La Pucelle er sammenhængende med Bienvenue-Bâtard-Montrachet, og Les Caillerets ligger ved siden af le Montrachet. Disse to klimaer producerer vine fulde af finesse og bemærkelsesværdigt præget af intense aromaer af honning. INFORMATION OM DOMÆNE MOREY-COFFINET Domaine Morey-Coffinet ligger i Chassagne-Montrachet og er en 8,5 hektar stor vingård, der er et resultat af at slutte sig til Marc Morey og Fernand Coffinets godser. De fleste af vinmarkerne ligger i Chassagne-Montrachet, herunder den berømte premier crus la Romanée, Remilly og les Caillerets, men godset har også parceller i Puligny-Montrachet og Bâtard-Montrachet. Vinstokkene er dyrket økologisk (under certificering) og lagringen sker på egetræsfade som kan være op til 60% nye afhængig af årgange og cuvéer

Domaine Remi Jobard Volnay 1er Cru 'Les Santenots' 2018

BESKRIVELSE Rémi Jobard foretager en manuel plukning af de økologiskdyrkede Pinot Noir-druer med en skrap selektering af klaserne, skånsom afstilkning og masning samt en lang, kølig gæring med druernes egne gærceller – først i udvendige gærtanke fra oktober til november og derefter i kælderen – i denne vins tilfælde på østrigske demi-muids (600 l., 25% nye) fra Stockinger. Derefter modnes vinen i 18 måneder på de samme træfade. Aftapningen foregår uden filtrering. I duften har Volnay 1. Cru Les Santenots en delikat, frugtig karakter, med spændende røgede nuancer af træ og vanilje. Smagen er meget sammensat, med toner af kirsebær, violer og milde krydderier (bl.a. kanel). Den har en fin balance mellem struktur, kødfuldhed og charme. I den ekstremt lange eftersmag afslører vinen en god tannin og en underliggende mineralitet, som giver et godt modspil til frugtsødmen. Serveres ved 12-14 grader til fuglevildt, lam, okse og modne hvidskimmeloste.

Beaune 1er Cru, Les Bressandes 2019

Smuk, indbydende og skinnede med dragende noter af mørke bær, skovbund, violer og krydderier med et diskret indspark fra fadet. I munden er vinen relativt let, men intens i smagen. Her finder man sorte kirsebær, jordbær, skovbund og en mineralsk bagkan