Champagne Twister - Vagnbys

Vagnbys Champagne Twister åbner ubesværet champagne og mousserende vine. Det 4-benede design fanger og løsner simpelt vrid propper på vinflasker med tryk indeni. Benene låser sig fast til proppen, giver dig et godt greb, der reducerer faren for at vildtfl

Champagne Marguet, Ay Grand Cru Brut Nature 2015 (v/6stk)

Ingen sukker tilsættes dosagen, og efter nogle år helt uden tilsætning af svovl, er den konserverende svovl tilbage, men i så ultralave doser, at vi bestemt stadig befinder os i naturvinsuniverset, og det fornemme er at smagen nu befinder sig i sin egen kategori, hvor mange vinnydere med klassisk smag begejstres på lige fod med naturvinsentusiaster. Det er rent ud sagt fascinerende!

Palmer & Co. Blanc de Noirs Champagne Magnum

Palmer & Co. Blanc de Noirs er en champagne fremstillet udelukkende på blå druer: 50% Pinot Noir og 50% Pinot Meunier. Da saften ikke kommer i kontakt med drueskaller efter presningen, er vinen helt lys - og deraf navnet: hvid af de sorte. En usædvanlig champagne med flot struktur og aromaer af rød frugt.I glasset har champagne en citrongul farve. Duften byder på noter af fersken, abrikos, rød grapefrugt og creme de cassis.Smagen er elegant og sprød, med noter af pomelo og stikkelsbær.

Champagne Bonnaire, Vintage Blanc de Blancs Brut, Grand Cru Cramant 2013

Klassisk vintage champagne i fin balance. Livlig citrussyre og flot mineralitet. Lidt friske blomster, mandel, en anelse brødskorpe og smør.Vil udvikle sig videre i mange år. Noget af den mest crèmede Champagne, denne verden har set -Juhlin, om huset. En produktion af høj kvalitet, der kan tjene som reference i sin sektor - Bettane & Dessauve.

Champagne Philippe Prie, Brut Tradition

Philippe Prié Brut Tradition er stilmæssigt meget ren og sprød i smag flankeret af hvid fersken, grønne æbler, blomster og struktureret af flot og fast mineralitet. Wine Spectator gav 91 point og skrev ”…..Champagne med fokuseret struktur. Let saftighed med smidig tekstur og et strejf af honning, æbler, kiks og ingefær”.

Smagekasse 3 flasker - Vinpakke / Smagekasse

Er du vild med Champagne? Vil du gerne prøve lidt forskellige typer? Så er det smagekassen lige til dig!Vi har samlet denne Champagne Smagekasse med tre forskellige Champagner, så du kan prøve lidt af hvert. I pakken finder du en klassisk Brut Champagne, en Demi Sec Champagne og en Blanc de Blancs lavet på ren Chardonnay! Prøv Champagne Smagekassen og find din egen favorit!OBS: Billede er vejledende.

Champagne Diebolt-Vallois, Champagne Blanc de Blanc Brut Prestige - MAGNUM (v/6stk)

En herlig saftig og frem for alt ren og frisk champagne med de helt rigtige og her pikante noter af æbler, pærer, mandler og hasselnødder afleveret på en subtil bund af brioche. Det er spot-on generøst, beundringsværdigt og imponerende.

Nicolas Feuillatte, Réserve Exclusive, Demi Sec, Champagne, Chouilly

Finnessefyldt, sød Champagne med flot næse af blomster og frugt - fin i balancen mellem friske og kandiserede frugter som fersken og aprikos. Vanille, toast og lagkagebund er sekundære delikate aromaer og smagen er rund og afstemt.

Maxime Trijol Cognac, Extra, Grande Champagne - Cognac

GULD-medalje i 2005 ved International Spirits Challenge i London. Sølv ved Brussels Spirits Awards 2005, og GULD ved International Wine & Spirit Competition. Måske den bedste Cognac Maxime Trijol producerer?

Maxime Trijol Cognac, VSOP, Grande Champagne - Cognac

En helt igennem unik cognacoplevelse. Med Maxime Trijol’s VSOP Grande Champagne i glasset får du en lækker aroma i næsen med toner af vanilje, krydderier og tørrede mørke frugter. Der er dybde i både aroma og eftersmagen, som også indeholder toner af egetræ. En fantastisk cognac.Det er helt forståligt, at denne cognac har mange fans blandt cognacelskere, og at den har fået så mange internationale udmærkelser som den har, bl.a. Highest distinction” ved The Spirit Business.

Vieille France Brut Blanc de noirs

Ren Pinot Noir-champagne, som udelukkende består af frugt fra Montagne de Reims. Dosage på 10g/l gør denne til Brut, men med et hint af moden frugt så der er lidt kant i vinen, et perfekt modspil til den meget elegante struktur og frugtsyre.Duften er fyldig med moden frugt, nødder og brioche. Smagen er domineret af den modne frugt, nødder og en snert af citrus og elegant mineralitet.Vielle France betyder ‘Gamle Frankrig’ og den særlige flaskeform er en hyldest til fortiden og traditionerne i Champagne, som går tilbage til 1800-tallet.

Champagne Marc Hebrart, Clos le Leon Millesime Premier Cru 2014 Magnum

Champagne Marc Hebrart har hjemme i byen Mareuil-Sur Aÿ. Her besidder Marc sammen med sønnen Jean-Paul 14 hektar vinmarker.På trods af Domainet's beskedne størrelse har flere af de internationale vinmedier fået øjnene op for Marc Hebrarts Champagner.Det her er Marc Hebrarts flagskibs Champagne og blandt det ypperste domænet producerer. Chardonnay fra udvalgte plotte på Dizy med enestående terroir. Vinen vinificeres i tønder uden malolaktisk gæring. Derefter lagring på eget bundfald i 7 måneder efterfulgt af 6 års lagring inden aftapning og frigivelse. Den tidlige modning, terroiret og kvaliteten af druerne gør det her til en helt særlig champagne. Kan ligge mange år efter høståret før den vil toppe.

Champagne De Sousa, Champagne Tradition Brut Øko (v/6stk)

Michelle og Erick de Sousa og nu også datteren Charlotte har gennemført en af de mest succesfulde omstillinger til biodynamisk produktion, og i dag fremstiller de med legenden Selosse lige om hjørnet knap 100.000 flasker meget efterspurgte Champagner fordelt på hele 11 forskellige labels.De råder over i alt 11 ha. fordelt på mere end 40 forskellige parceller tilplantet med 30% Pinot Noir, 10% Pinot Meunier og så de 60% med Chardonnay, der er juvelerne hos Sousa fordi over halvdelen af vinstokkende er 50 år gamle eller ældre og fordi druerne vokser på det prestigefyldte Côte des Blancs på parceller med Grands Cru status i Avize, Oger, Cramant og Le Mesnil sur Oger.Druerne til denne Tradition Brut er håndhøstede fra disse parceller. Efter presningen gærer vinen i rustfrit stål ved 18 grader hvorefter den malolaktiske gæring får lov til at blødgøre vinen inden den kortvarigt nedkøles til -4 grader for at modvirke dannelsen af vinsten.Tradition Brut er sammenstukket af vine fra op til 5 års høst, som efterfølgende er tilsat op til 15% vin de reserve til en omtrentlig blanding på 50% Chardonnay, 40% Pinot Noir og 10% Pinot Meunier. Efter aftapning på flaske får vinen lov til at modne i 24 måneder ved en konstant temperatur på 10 grader. Den afsluttende remuage udføres manuelt og ved degorgement gives kun en beskeden dosage på 6-8 gram likør pr. liter.Resultatet er en kun ganske let gul champagne med antydninger af grønt ved glassets kant. Den skænkes med en tæt mousse og efterlader en delikat, vedvarende fane af bobler på vej mod overfladen. Næsen er elegant og blomstrerende. Der er et strejf af mimoser, efterfulgt af citrus og modne æbler i et ganske intenst, men også finesserigt udtryk, der fortsætter i munden hvor friskheden suppleres af noter af varm honning.Serveres ved 8 -10 grader, og gerne som gennemgående vin måltidet igennem.

Jacques Copin, Cuvee Tradition Brut

Champagne kan altså bare noget. Det løfter lige stemningen en ekstra tak, og når det samtidig er så stor en fornøjelse at drikke, som det er tilfældet med Copin Tradition Brut, så er det svært ikke at have en flaske liggende på køl, til at fejre de små sejre i hverdagen. Og med Copin, er det heller ikke prisen, der skal holde dig tilbage. Lavet udelukkende på blå druer med 90% pinot meunier, som giver masser af underspillet dybde sammen med moden frugt og mandel i duft og smag. Fin mousse og en afdæmpet eftersmag. 8 g/l dossage efterlader et tør, men alligevel frugtigt indtryk . Server ved 6-8°C i almindelige Champagneglas. Drik som et flot glas til snacks og skaldyr.

Gosset Brut Grande Reserve 75cl

Top cuvée fra det ældste hus i Champagne. Grande Reserve har en ekspressiv duft med røde hindbær, citrus og grønne æbler i skøn harmoni. I munden er der en fin mousse med mineralske toner. Smagsnuancerne byder ind med tørrede frugter, samt en god friskhed. En yderst kompleks Champagne, der vil være flot alene, men også med stor fornøjelse kan serveres sammen med let krydrede retter, eller skaldyr. Gosset aftapper denne top Champagne i deres originale antikke flaske. Grande Reserve er sammensat af 43 % Chardonnay, 42 % Pinot Noir og 15 % Pinot Meunier. Den store andel af blå druer i denne blanding, giver en vin med tæthed og kompleksitet, der balanceres af Chardonnay druens friskhed og elegance. Vinen gennemgår ikke malolaktisk gæring, hvorved den bevarer mest mulig friskhed. Denne cuvée ligger på flasken for modning dybt i Gossets kældre i op til 4 år, inden den får sin Champagneprop og frigives. En Champagne på højeste niveau.

Vacuvin, Champagne Stopper - Vintilbehør

Åh den ærgerlige fornemmelse af at må hælde en halv flaske mousserende vin ud i vasken - fordi man ikke fik det drukket, inden alle de perlende bobler forsvandt. - Dén følelse er nu fortid. Med en Champagne-stopper fra Vacuvin kan du forsegle flasken og holde boblerne friske i op til 2 dage i køleskabet. Proppen er let at bruge og passer til langt de fleste champagne- og mousserende vin-flasker.

Champagne Duntze, Blanc de Noirs, 100% Meunier

Blanc de Noirs 100% Pinot Meunier er mere floral end forventet af en blanc de noirs, som vanligt er lavet på 100% pinot noir. Dette er dog på ingen måde en dårlig ting, da pinot meunier er langt mere frugtig og tilgængelig end pinot noir i sine unge år. Duntze Blanc de Noirs viser noter af mandler, brioche, blomster, og passionsfrugt pakket ind i delikate bobler og velafstemt syre. Trods vinen er knastør fremstår den rund grundet pinot meuniers hovedrolle.Champagnehuset Duntze adskiller sig på flere måder fra andre champagnehuse, men én særlig ting er ganske anderledes her: modsat langt de fleste andre huse, mikser man ikke druer fra forskellige jordbundstyper selvom druerne er de samme. Man tager således ikke pinot noir fra én jordbundstype og mikser med pinot noir fra en anden jordbundstype. På denne måde repræsenterer vinene hver især forskellige jordbundstyper.

Champagne Vilmart & Cie, Coeur de Cuvee Premier Cru 2013

Vilmart & Cie Coeur de Cuvee - topklasse champagne. Richard Juhlin har udtalt om denne fremragende vin at du skal skynde dig at få fat i denne Champagne der produceres i begrænset mængde!Dens strågule farve er ledsaget af en fin vedvarende mousse, der kroner det hele med en fin og harmonisk videreførelse.På næsen vækker de første aromaer af hasselnød og brioche sanserne. Efter et par øjeblikke, med meget delikatesse, er subtile noter af vanilje og tørret frugt sat sammen med mere subtil citronsmag. Næsen er både elegant og kraftfuld, hvilket indikerer en vin med stor kompleksitet og en smuk harmoni.I munden, vækker noter af crème brûlée og krydderier (hvid peber) smagsløgene. Det er en generøs vin med en enestående friskhed. Efter flere minutters smagsprøve giver kompleksiteten og knapheden på denne vin os en eksplosion af smag i munden, en ægte aromatisk symfoni.Sådan en utrolig personlighed for denne Champagne! Denne livlige vin lader dit sind vandre fra bobler til aromaer, der kan åbne vores hjerte.Serveres gerne til krebs- og porcini-svampe, kammuslingstartare eller en ”foie gras”, som vil give dybde og en smuk aromatisk udvikling.

Gosset, Blanc de Meunier

er kvalitets champagne med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

Jacques Copin, Le Beauchet

Enkeltmarks-cuvée på ren Pinot Noir fra Copin. Plottet Le Beauchet I Verneuil er plantet i 1981 på en sydvestvendt skråning med masser af jern i undergrunden og hvor Pinot Noir-stokkene får sol hele dagen. Det giver er en udtryksfuld og charmerende Champagne, som har Pinot Noirs elegante og rige struktur. Le Beauchet er baseret på håndplukkede druer fra årgangene 2014, 2015 og 2016, og flaskelagring på gærresterne har varet 48 måneder. Det er levende og elegant Champagne, som oser af finesse, hvor den lidt fyldigere stil fra Pinot Noir skinner igennem - det er cremet og elegant champagne, som har noget karakter og krop, mens de kun 3 g/l dossage får vinen til at fremstå knivskarp og præcis i både duft og smag.

Champagne til enhver smag

Hos vinkammeret stræber vi efter at kunne præsentere dig for et hav af forskellige slags champagner, så du er sikret at finde en, som falder i din smag. Når du har fundet den slags champagne du ønsker at købe, så bliver du sendt videre til forhandleren, hvor du kan købe den.

Forskellige slags champagne

Der findes mange forskellige slags champagner, som hver især kan noget helt specielt. Du kan blandt andet købe slags som Blanc de blanc, Blanc de noirs, Rosé champagne, non vintage og mange flere.

Champagne fra Champagne regionen

Champagnen kommer fra den franske region Champagne, i det nordøstlige Frankrig. Champagne er et beskyttet navn, som kun må benyttes om mousserende vin fra champagne distriktet.

Vidste du...

Champagne er en mousserende vin, som er vin med kulsyre. For at producere champagne, tilsætter man gær til druesaften, som omdanner druesaftens sukker til alkohol, og udskiller også kuldioxid. For at denne vin bliver til champagne, udsætter man vinen for endnu en gæring. Dette gør man ved at hælde vinen på flaske eller tank, og så tilsætte gær og sukker, hvorefter man lukker tanken eller flasken helt til, så man sikrer at kulsyren bliver i vinen. Boblerne i champagnen skal være små og klare, samt kunne holde sig i 10 minutter, efter champagnen er hældt op i glasset. Champagnen laves af en blanding af 3 druesorter, den hvide chardonnay og de sorte Pinot noir og Pinot Meunier. Grunden til at champagnen har en lys farve, på trods af brugen af sorte druer, er fordi man fjerner skallerne straks efter at druerne er blevet presset. Betegnelserne for om hvorvidt champagnen er tør eller sød er som følgende: Brut Natural: Meget tør Brut: Tør Sec: Halvtør Demi Sec: Halvsød Demi Doux: Sød Doux: Meget sød De mest populære champagnemærker er Moët & Chandon og Dom Perignon. (Som i øvrigt er ejet af Möet & Chandon virksomheden)