Michel Noellat Clos De Vougeot Grand Cru 2016

BESKRIVELSE Den kommer fra Pinot Noir-druer, der dyrkes og dyrkes i 0,47 ha jord med vinstokke i gennemsnitsalder på 80 i den prestigefyldte Grand Cru Clos Vouge på kalkholdig lerjord. Vinificeringen involverer en manuel høst og fuldstændig afstilkning. En kold forgæringsperiode følger mellem 3 og 5 dage, som forudser selve gæringen, som varer omkring 15-20 dage, hvor der foretages daglige udskiftninger. Vinene lagres på egetræsfade (nye omkring 70%) i en periode på fra 15 til 18 måneder afhængigt af året. En vin med en dyb og strålende rød farve, der udtrykker sig på typiske noter af pinot nero med et godt udvalg af aromaer. I munden en rig vin, hvor de røde frugter veksler med god balance til krydretheden, der gør vinen rigtig interessant. En vin med fremragende lagringspotentiale, Domainet ledes i øjeblikket af brødrene Alain og Jean-Marc Noëllat. Domaine producerer 2 Grands Crus og 8 Premiers Crus samt Village og Regional appellation.

1999 kr

Andre kiggede også på

Champagne Vikka Blanc de Blancs Grand Cru

Vikka er en ekstraordinær, rank og koncentreret Champagne, som Champagne-nørder bør opleve.  Vinens strågule farve efterfølges af intense, nuancerede aromaer af hvide blomster, citronskal, brødkrummer, østers, salt og våde sten. I smagen følger den

Clos La Gaffelière, Saint-Èmilion Grand Cru 2020

91-93 point: Vinous: The 2020 Clos La Gaffelière is a super attractive second wine. It is a bit darker and more overt than the Grand Vin, both of which lend quite a bit of immediacy. Black cherry, plum, spice, chocolate and leather build nicely in the gl

Domaine Les Parcellaires de SaulxCharmes Chambertin Grand Cru 2015

BESKRIVELSE Den lille parcel i Charmes-Chambertin, hvorfra Les Parcellaires de Saulx henter Pinot Noir-druerne til denne vin ligger på en undergrund af ren klippe i dybden, kalk- og jernholdige sten blandet med mergel (ler) længere oppe og meget lidt muld (40-60 cm) øverst. En klassisk sammensætning for marken, som giver delikate og komplekse vine. Vinen vinificeres i egne kældre i Meursault, og opskriften er klassisk for Bourgogne, med en gæring i store, opretstående trækar, en malolaktisk gæring og en efterfølgende modning i 15-18 måneder på nye burgundiske træfade à 228 l. Vinen har en flot, blank, mørk, rubinrød farve. Duften er både charmerende og sammensat, med nuancer af roser, ribs og blommer. Smagen er en smule mørkere, men dog meget frugtig, med toner af sorte bær, vanilje og krydderier. Den slutter meget elegant og velouragtig. En stor vin! Serveres til lam, okse, fuglevildt eller råvildt. Vinen kan sagtens gemmes i 10-15 år (under gode forhold) og vinde i harmoni og kompleksitet.

Pommard Premier Cru Grands Epenots 'Clos de Citeaux' 2020