Clos La Gaffelière, Saint-Èmilion Grand Cru 2020

91-93 point: Vinous: The 2020 Clos La Gaffelière is a super attractive second wine. It is a bit darker and more overt than the Grand Vin, both of which lend quite a bit of immediacy.

315 kr

Andre kiggede også på

Château Dassault, Saint-Émilion Grand Cru Classé 2020

93-95 point | The Wine Advocate: Medium to deep purple-black colored, the 2020 Dassault wafts out of the glass with a very pretty perfume of lilacs, cinnamon toast and fragrant earth over a core of plum preserves, Morello cherries and raspberry leaves, w

Chateau Haut Brisson Saint Emilion Grand Cru 2016

BESKRIVELSE Saint Emilion Grand Cru på første klasse! Château Haut-Brisson 2016 er en blanding af Merlot og Cabernet frank fordelt på 90% Merlot og 10% Cabernet Franc. Vinen lagrer 15 måneder på franske egetræsfade, 35% af disse fade er nye.  Vinen har en flot dyb rød farve. I næsen er vinen meget aromatisk, med masser af mørk frugt såsom brombær og hindbær. En karakterfuld duft hvor du også finder noter som chokolade, lakrids samt en smule tobak. Vinen har en flot og kraftfuld smag med skønne kirsebær noter, en fløjlsagtig struktur, understøttet af en flot syrlighed. Det giver en vin i stor balance. Server vinen ved 16-18 grader og prøv den til retter med lam, oksekød eller vildt. Giv gerne vinen en luft inden servering, eller gem den i kælderen. 90 points Jeb Dunnuck 93 points Vinous 93 points James Suckling 90 points Robert Parker CHATEAU HAUT BRISSON SAINT EMILLION   Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle de gode tilbud før alle andre.

Domaine de la Gayère Rasteau Le Clos d’Anaïs et Adrien 2018 Rouge

BESKRIVELSE Domaine de la Gayère er smukt beliggende i den sydlige udkant af den maleriske landsby Cairanne. Det er en landsby med mindre end tusinde indbyggere, hvor mindst 70% af indbyggerne har noget med vindyrkning at gøre. Christèle Plantevin er den femte generation af en familie, der lidenskabeligt har lavet smukke vine på dette domæne siden 1902. Bølgende skråninger med de klassiske druesorter fra Côtes du Rhône. De fleste stokke er over 30 år gamle. Kombinationen af ​​vinmarkernes alder og jordtype; rød ler og småsten, sørger for, at der laves intense og rige vine her. 50% Grenache, 50% Mourvèdre, noter af rød og sort frugt med den typiske garrigue, som du ofte finder i vine fra denne region. En fyldig vin, der modnes i 12 til 15 måneder i betontanke. Den har en meget lang finish.

Clos De Vougeot Grand Cru Domaine Méo-Camuzet 2021

BESKRIVELSE Clos De Vougeot Grand Cru Domaine Méo-Camuzet 2021 Domaine Méo-Camuzet er en af de mest berømte producenter i Bourgogne - og har været det længe. Det blev grundlagt i begyndelsen af 1900-tallet af Etienne Camuzet - vinbonde i Vosne-Romanée og repræsentant for Côte-d’Or i det franske deputeretkammer fra 1902 til 1932. Han samlede de fleste af de berømte parceller, som ejendommen den dag i dag stadig består af, foruden ved at være den sidste ejer af slottet Clos de Vougeot, inden han solgte det til vinbroderskabet Confrérie du Tastevin. Parcellerne (i alt 2,9 ha.) på Clos de Vougeot, som Domaine Méo-Camuzet råder over, er blandt de absolut bedste på denne kendte Grand Cru-mark. Datteren til Etienne Camuzet, Maria Noirot, arvede vinmarkerne efter sin far, men da hun var barnløs ved sin død i 1959, testamenterede hun ejendommen til sit nærmeste familiemedlem, Jean Méo, som dengang var medlem af præsident de Gaulles stab. Maria Noirots ønske var, at alt skulle fortsætte som før på ejendommen, og Jean Méo fastholdt derfor ansættelsen af de såkaldte ”métayers”, markarbejdere og vinbønder, til at bestyre domainet. Som løn for deres indsats fik de halvdelen af høsten, ganske som det ofte har været skik i Bourgogne. En af disse ”métayers” var i øvrigt den legendariske vinmager, Henri Jayer, som var personen bag det ambitiøse mål: Vinene fra Méo-Camuzet skulle samle struktur, finesse, koncentration og charme. Midlerne var først og fremmest at reducere udbyttet til højest 25 hl./ha. eller endnu mindre i visse årgange, 100% afstilkning, 3-5 dages kold-macerering på tank inden den temperaturregulerede alkoholiske gæring, aftapning uden brug af pumper, filtrering og (allerhelst uden) klaring. På denne måde bevarer vinene bedst deres typicitet i respekt for, at vin er en levende substans, som kræver omhu og omtanke for at opnå det bedste resultat. Jean Méo tog sig selv, af vinsalget til lokale ”négocianter”, mens han stadig passede sit arbejde i Paris. I 1985 begyndte man at sælge vinene fra Domaine Méo-Camuzet direkte fra ejendommen, og fra 1988 overtog Jean Méo også ansvaret for markerne, efterhånden som nogle af disse ”métayers” gik på pension. I dag er 2,5 ha. på ejendommen dog stadig dyrket af ”métayers”. Siden 1989 har ledelsen af domainet været i hænderne på Jean Méos søn, Jean-Nicolas Méo, godt hjulpet af Christian Faurois, som selv har været ”métayer” på ejendommen. De har sammen fastholdt og udbygget de ambitiøse mål for Domaine Méo-Camuzet, således at dets vine stadig rangerer blandt de absolut bedste og mest respekterede i Bourgogne. MEO CAMUZET  Tilmeld dig DH Wines nyhedsbrev og få de gode tilbud før alle andre TILMELD