Bartoli Giusti Brunello di Montalcino 2013

Bartoli Giusti is one of the most ancient families from Montalcino and has cultivated vineyards for centuries. Our farm has an area of 125 hectares on the hills that look towards Montalcino.

379 kr

Andre kiggede også på

Il Poderuccio, Brunello di Montalcino 2005

Den mindste Brunello producent i hele Montalcino Ill Poderuccio er et ultra-lille vineri i hjertet af Montalcino - en sand perle. Vinmanden Giorgio Giardi er en nobel italiensk herre, som ved mange års erfaring har lært at mestre Brunellovinens kunst. Ha

GIODO Brunello di Montalcino 2019

BESKRIVELSE Den legendariske winemaker, Carlo Ferrini, har vel flere 100 points vin i sin portefølje end nogen anden italiensk vinmager. Den hårdtarbejdende Carlo lavede de fleste 100-points pletskud for andre vinhuse – lige indtil, han fik råd til at købe det frimærkestore, gude-terroir som han navngav GIODO. Navnet GIODO har en helt særlig betydning for Carlo Ferrini. Det er nemlig en hyldest til hans mor GIOvanna og far DOnatello, der kæmpede under svære kår for, at han skulle få en uddannelse. GIODO BRUNELLO   Forførende og koncentreret næse med røde bær i form af hindbær og ribs samt florale hints af hibiscus og hyldeblomst. Efter et par rundture i glasset åbner GIODO op får hyperkomplekse noter af skovbund, fine skovbær og friske urter. I munden ubegribeligt frugtfyldig med supplerende noter af mandler og ceder fra fadet. Den minutlange finish bliver båret frem af silkebløde tanniner, der fuldender en uforglemmelig vinoplevelse. Drik nu, eller gem +20 år fra høståret. Tilmeld dig DH Wines nyhedsbrev og få de gode tilbud før alle andre TILMELD

GIODO Brunello di Montalcino 2017

BESKRIVELSE GIODO Brunello di Montalcino 2017 Den legendariske winemaker, Carlo Ferrini, har vel flere 100 points vin i sin portefølje end nogen anden italiensk vinmager. Den hårdtarbejdende Carlo lavede de fleste 100-points pletskud for andre vinhuse – lige indtil, han fik råd til at købe det frimærkestore, gude-terroir som han navngav GIODO. Navnet GIODO har en helt særlig betydning for Carlo Ferrini. Det er nemlig en hyldest til hans mor GIOvanna og far DOnatello, der kæmpede under svære kår for, at han skulle få en uddannelse. GIODO BRUNELLO   Forførende og koncentreret næse med røde bær i form af hindbær og ribs samt florale hints af hibiscus og hyldeblomst. Efter et par rundture i glasset åbner GIODO op får hyperkomplekse noter af skovbund, fine skovbær og friske urter. I munden ubegribeligt frugtfyldig med supplerende noter af mandler og ceder fra fadet. Den minutlange finish bliver båret frem af silkebløde tanniner, der fuldender en uforglemmelig vinoplevelse. Drik nu, eller gem +20 år fra høståret. Tilmeld dig DH Wines nyhedsbrev og få de gode tilbud før alle andre TILMELD

IL Poggione Brunello Di Montalcino Riserva Paganelli 2012

BESKRIVELSE Enkeltmarks-Brunello, som er med til at sætte standarden i området. Intens rød med brun kant fra den lange fadlagring. Duften er allerede som ung meget åben med noter af kirsebær, blommer og krydderi fra fadlagringen. Smagen er meget intens med stor frugtrigdom, og igen noter fra fadet. Både frugtsyre og tannin er højt, men flot balanceret af frugtens store smagsintensitet. En fremragende ledsager til krævende kødretter, som lam, kalv eller okse, gerne med tilbehør med svampe eller trøfler. Paganelli er navnet på den ældste vinmark hos Il Poggione. Vinstokkene med Sangiovese grosso er plantet i 1964 og det er stiklinger herfra der bruges ved nytilplantning på hele ejendommen. Druerne plukkes fra de enkelte sektorer i vinmarken. Vinen gæres over en 20 dages periode og lagres efterfølgende i franske egetræsfade i 4 år inden aftapning. Der spares ikke på noget og alle processer udføres med største præcision, for at fremstille det bedste som vingården formår. En stor vin, der kan drikkes når den frigives fra vingården, men som også kan udvikle sig i op til 40 år fra høståret. Robert Parker 95 points Wine Spectator 95 points