Leclerc Briant Brut Reserve champagne

BESKRIVELSE Brut Réserve er lavet på Pinot Meunier, Pinot Noir og Chardonnay fra økologiskdyrkede vinmarker i Cumières, Verneuil, Sermiers, Epernay et Cramant. Sammensætningen varierer efter årgang, men det er normalt Pinot Meunier, som dominerer. Hovedparten af vinen til Brut Réserve kommer fra en enkelt årgang, suppleret med vine fra 2-3 ældre årgange. Vinen er både gæret og modnet på store træfade. Også længden for den anden gæring på flaske (champagnisering) varierer efter årgang – normalt omkring 2-3 år. Dosage (tilsætning af sukkerlikør) er på 2 g. sukker/liter. Brut Réserve har en flot, lysgylden farve med rødt skær. Den har fine, vedvarende bobler og en meget åben, ren og frugtrig duft – også her med aromaer af røde frugter. Smagen har en flot harmoni mellem tørhed, fylde, frugtsødme og finesse. En meget sammensat, karakterfuld og charmerende champagne. Den slutter med god tørhed,s struktur og en let saltet stil, som gør den meget appetitvækkende. Perfekt til festlige lejligheder eller til gastronomi, især sammen med skaldyr eller fisk. LECLERC   Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få vores gode tilbud m. m.

379 kr

Andre kiggede også på

Beurton & Fils Reserve 424 Brut Champagne

BESKRIVELSE Réserve 424 - Fantastisk Champagne til en hver anledning! Denne Champagne fra Beurton & Fils er lavet på 40% Meunier, 40% Pinot Noir samt 20% Chardonnay. - Vinen består af 30% Reserve vin, vinen fermenteres i rustfrie ståltanke og gennemgår malolaktisk gæring. Dosage i denne champagne er 9G/L.  Vinen har en flot lys gylden farve med lette grønne nuancer. Rig og generøs, næsen samler styrke og friskhed. En blomsterkarakter af moden hvede og raps, med noter af praline og friske marengs. Denne vin er udtryksfuld, frisk, saftig og frugtagtig. Hasselnød, mandel og ristede noter kan skelnes hist og her, når vinen åbner sig. Smagen er velstruktureret, ærlig og generøs ved første indtog og afslører tørrede frugter. Et subtilt strejf af bitterhed bringer sans til ensemblet, med skønne florale- og frugtige aromaer. En vidunderlig smag som hænger ved i eftersmagen! Server vinen ved 9-11 grader og prøv den til skaldyrsretter, lette retter med lyst kød eller bare helt for sig selv! 95 points  Flaskehalsen  18 points  Forlaget Smag  

Leclerc Briant Abyss rosé Champagne 2018

BESKRIVELSE Abyss Rosé Vintage 2018 er den første udgivelse af Abyss i Rosé nogensinde! Den oprindelige Abyss blev første gang skabt for ca. 10 år siden, da Leclerc Briant i samarbejde Amphoris, et firma, der er specialiseret i undersøiske projekter nedsænkede Vintage 2012 til 12 måneders lagring på 60 meters dybde... Abyss Rosé 2018 blev blendet og tappet i juni 2019, disgorget i juli 2021 og derefter blev den i september 2021 fragtet til Bretagne, hvor den tilbragte lidt over 10 måneder på 60 meters dybde før den blev hentet op i juli 2022. Druerne, der udgør denne Champagne, blev høstet fra udvalgte Champagne-landsbyer, kendt for deres specifikke kalkstensundergrund; omhyggeligt udvalgte terroirer, der er i perfekt resonans med det marine sediment, der ligger i Stiffbugten, på den østlige spids af "Ile d'Ouessant" ud for Frankrigs kyst i Bretagne. Vejret: 2018 var et meget usædvanligt år i mere end én forstand. Efter en usædvanlig regnfuld vinter var foråret meget mildt. Varmen førte stormfuldt og til tider ødelæggende vejr med sig samt varierende nedbør gennem hele forsommeren. Sommeren var meget varm, tør og solrig og overgik selv de rekordhøje temperaturer i 2003. 2018 er derfor et nyt benchmark for Champagne-regionen med hensyn til varme, tørke og solskinniveauer. Teknisk information: Vinmarker: 100% Premier Cru | Chardonnay: Bisseuil | Pinot Noir: Les Riceys Druer: 85% Chardonnay & 15% Pinot Noir (vinificeret som rødvin) Rødvin: 15% fra Les Riceys Aftapning: juni 2019 Disgorged: juli 2021 Nedsænket: september 2021 Dosage: 0 g/l Drik: Nu til 2032 Smagsnoter Den har en velduftende og udviklende Pinot-næse, som kommer med velsmagende noter af kirsebær og bittermandel. På ganen fremhæves de burgundiske toner yderligere og de mineralske smage stammer fra månederne tilbragt på bunden af havet. Leclerc Briant Abyss   Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle vores gode tilbud før alle andre.

Leclerc Briant Brut Reserve champagne

BESKRIVELSE Brut Réserve er lavet på Pinot Meunier, Pinot Noir og Chardonnay fra økologiskdyrkede vinmarker i Cumières, Verneuil, Sermiers, Epernay et Cramant. Sammensætningen varierer efter årgang, men det er normalt Pinot Meunier, som dominerer. Hovedparten af vinen til Brut Réserve kommer fra en enkelt årgang, suppleret med vine fra 2-3 ældre årgange. Vinen er både gæret og modnet på store træfade. Også længden for den anden gæring på flaske (champagnisering) varierer efter årgang – normalt omkring 2-3 år. Dosage (tilsætning af sukkerlikør) er på 2 g. sukker/liter. Brut Réserve har en flot, lysgylden farve med rødt skær. Den har fine, vedvarende bobler og en meget åben, ren og frugtrig duft – også her med aromaer af røde frugter. Smagen har en flot harmoni mellem tørhed, fylde, frugtsødme og finesse. En meget sammensat, karakterfuld og charmerende champagne. Den slutter med god tørhed,s struktur og en let saltet stil, som gør den meget appetitvækkende. Perfekt til festlige lejligheder eller til gastronomi, især sammen med skaldyr eller fisk. LECLERC   Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få vores gode tilbud m.m. før alle andre:

Pol Roger Champagne, Brut Reserve

BESKRIVELSE Brut Reserve er Pol Rogers standard champagne og er et vidnesbyrd om ikke bare husets stil, men også dets kvalitetsmæssige niveau. Dette champagne er ubetinget én af de bedste ”standard-champagner” overhovedet. Den er fremstillet på Pinot Noir, Meunier og Chardonnay og i alt cirka 30 forskellige stille vine. Pinot Noir bringer krop og kraft, dybde og karakter til champagnen, Meunier giver ungdommelig friskhed og rig frugtkarakter, mens Chardonnay druen leverer lethed, elegance og finesse. Vinene er aldrig yngre end 3 år og som regel bruges der vine fra 2-4 forskellige årgange og i alt bruges der 20-30% reserve vine, hvilket er en væsentlig højere andel end hos de fleste huse. Dette bidrager væsentligt til den distingverede og komplekse stil i champagnen.