Diebolt Vallois Blanc de Blancs Vintage 2011

BESKRIVELSE Diebolt-Vallois Blanc de Blancs 2011 Man bruger kun Cuvéen (1. pres) til husets Blanc de Blancs Champagner. Fermentering foregår på både termostatstyret ståtanke og på store egetræsfade og alle husets Champagner undergår malolaktisk fermentering med undtagelse af Fleur de Passion. Reserve vinene ligger 14 meter nede i kælderen på ståltanke eller på 40 hektoliter store egetræsfade. Dette er med til at give Diebolt-Vallois’ Champagner deres blødehed, varme og afrunding. Champagnehuset Diebolt-Vallois ligger i Grand Cru kommunen Cramant. Cramant ligger i Côte de Blancs og er kendt for at have et unikt terroir, specielt for Chardonnay. Diebolt-Vallois er et rigtigt familie hus. Startet af Jacques Diebolt og hans kone Nadia Vallois. I dag er deres børn Arnaud og Isabelle også involveret i huset og overtager mere og mere. Diebolt familien har boet i Cramant siden slutningen af 1900-tallet og Vallois familien har boet i Champagne distriktet (Cuis) siden 1500-tallet. Jacques Diebolt arbejdede sammen med sin farfar som lavede sin første Champagne i 1959. Det var dog først i 1978 at Jacques og Nadia startede Champagnehuset. Her byggede man opbevarings kælder og senere et vineri. Diebolt-Vallois ejer 11 hektar primært i Cramant der er Grand Cru og nogle marker i Cuis der er Premier Cru. Derudover har man marker i Chouilly (2 marker Les Toulettes and Les Hautes Justices) også plantet med Chardonnay. Samt marker i Montagne de Reims og Côte de Bar, plantet med Pinot Noir og Pinot Meunier. Alle druer bliver selvfølgelig handplukket og hver enkel parcel bliver presset og vinificeret separat.

995,-699 kr

Andre kiggede også på

Diebolt Vallois Blanc de Blancs 2010 Magnum

BESKRIVELSE Diebolt-Vallois Blanc de Blancs 2010 MAGNUM Man bruger kun Cuvéen (1. pres) til husets Blanc de Blancs Champagner. Fermentering foregår på både termostatstyret ståtanke og på store egetræsfade og alle husets Champagner undergår malolaktisk fermentering med undtagelse af Fleur de Passion. Reserve vinene ligger 14 meter nede i kælderen på ståltanke eller på 40 hektoliter store egetræsfade. Dette er med til at give Diebolt-Vallois’ Champagner deres blødehed, varme og afrunding. Champagnehuset Diebolt-Vallois ligger i Grand Cru kommunen Cramant. Cramant ligger i Côte de Blancs og er kendt for at have et unikt terroir, specielt for Chardonnay. Diebolt-Vallois er et rigtigt familie hus. Startet af Jacques Diebolt og hans kone Nadia Vallois. I dag er deres børn Arnaud og Isabelle også involveret i huset og overtager mere og mere. Diebolt familien har boet i Cramant siden slutningen af 1900-tallet og Vallois familien har boet i Champagne distriktet (Cuis) siden 1500-tallet. Jacques Diebolt arbejdede sammen med sin farfar som lavede sin første Champagne i 1959. Det var dog først i 1978 at Jacques og Nadia startede Champagnehuset. Her byggede man opbevarings kælder og senere et vineri. Diebolt-Vallois ejer 11 hektar primært i Cramant der er Grand Cru og nogle marker i Cuis der er Premier Cru. Derudover har man marker i Chouilly (2 marker Les Toulettes and Les Hautes Justices) også plantet med Chardonnay. Samt marker i Montagne de Reims og Côte de Bar, plantet med Pinot Noir og Pinot Meunier. Alle druer bliver selvfølgelig handplukket og hver enkel parcel bliver presset og vinificeret separat.     Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de gode tilbud før alle andre DH WINES NYHEDSBREV 

Diebolt-Vallois Fleur de Passion 2010

BESKRIVELSE Diebolt-Vallois Fleur de Passion 2010 Denne cuvée Millésimée Blanc de blancs, lavet udelukkende af chardonnay druesorten, er flagskibet for Maison Diebolt-Valois. Den er resultatet af et udvalg af 7/8 parceller af 60 år gamle vinstokke i Les Buzons lieu-dit i Cramant (100% Grand Cru). Øst/sydøst eksponeringen, kombineret med kalksten jordbund, giver lave udbytter og druer, der er udstyret med stor aromatisk kraft, der indeholder mineralitet og saltindhold. I kælderen udføres gæring "på gammeldags vis", med alkoholisk gæring i fade, malolaktisk blokering, ingen filtrering eller klaring, og lagring i en-vins Bourgogne fade. Endelig udføres en lav dosering på 3 til 5 gr/liter afhængigt af årgangen ved endelig aftapning. Med sin klare, boblende farve åbner denne cuvée med meget fine noter af gul fersken og rødblok blomst, efterfulgt af røgede noter af flint, valnød og svamp. Effervecensen er af stor delikatesse, og frugten på ganen er fast, frisk og saftig på samme tid. Den bliver forstærket af sin smøragtige (typisk for Cramant) og bagværk side, med røgede krydderier og den mineralske, saltede fornemmelse, der delvis giver den dens friskhed. Denne Fleur de Passion 2013 er en kompleks cuvée, på én gang luftig og kraftfuld, generøs og frisk, med enestående dybde og længde. Den vil med succes ledsage en havabbore med sauce vierge, og for gourmeter en Paris-Brest ganske enkelt.     Tilmeld dig DH Wines nyhedsbrev og få de gode tilbud før alle andre TILMELD

Diebolt Vallois Blanc de Blancs Vintage 2011

BESKRIVELSE Diebolt-Vallois Blanc de Blancs 2011 Man bruger kun Cuvéen (1. pres) til husets Blanc de Blancs Champagner. Fermentering foregår på både termostatstyret ståtanke og på store egetræsfade og alle husets Champagner undergår malolaktisk fermentering med undtagelse af Fleur de Passion. Reserve vinene ligger 14 meter nede i kælderen på ståltanke eller på 40 hektoliter store egetræsfade. Dette er med til at give Diebolt-Vallois’ Champagner deres blødehed, varme og afrunding. Champagnehuset Diebolt-Vallois ligger i Grand Cru kommunen Cramant. Cramant ligger i Côte de Blancs og er kendt for at have et unikt terroir, specielt for Chardonnay. Diebolt-Vallois er et rigtigt familie hus. Startet af Jacques Diebolt og hans kone Nadia Vallois. I dag er deres børn Arnaud og Isabelle også involveret i huset og overtager mere og mere. Diebolt familien har boet i Cramant siden slutningen af 1900-tallet og Vallois familien har boet i Champagne distriktet (Cuis) siden 1500-tallet. Jacques Diebolt arbejdede sammen med sin farfar som lavede sin første Champagne i 1959. Det var dog først i 1978 at Jacques og Nadia startede Champagnehuset. Her byggede man opbevarings kælder og senere et vineri. Diebolt-Vallois ejer 11 hektar primært i Cramant der er Grand Cru og nogle marker i Cuis der er Premier Cru. Derudover har man marker i Chouilly (2 marker Les Toulettes and Les Hautes Justices) også plantet med Chardonnay. Samt marker i Montagne de Reims og Côte de Bar, plantet med Pinot Noir og Pinot Meunier. Alle druer bliver selvfølgelig handplukket og hver enkel parcel bliver presset og vinificeret separat.     Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de gode tilbud før alle andre DH WINES NYHEDSBREV 

Collery Blanc De Blancs Brut Champagne Grand Cru 'Aÿ' NV

Collery er Champagne fra Grand Cru-kommunen Aÿ med flaskegæring på 90 måneder og en restsukkergrad på 7 g/l skaber et fantastisk glas hvidvin med fine blide og perlende bobler, hvor frugten identificeres med grønne æbler og hvide frugter. Vinens syre og