Collery Blanc De Blancs Brut Champagne Grand Cru 'Aÿ' NV

Collery er Champagne fra Grand Cru-kommunen Aÿ med flaskegæring på 90 måneder og en restsukkergrad på 7 g/l skaber et fantastisk glas hvidvin med fine blide og perlende bobler, hvor frugten identificeres med grønne æbler og hvide frugter.

600,-495 kr

Andre kiggede også på

Champagne, Millesime Blanc de Noir Premier Cru 2018

Den brilliante, strågule farve med et strejf af pink efterfølges af en fokuseret, potent og elegant næse med citrus, rabarber, sten og mandler. I smagen fortsættes stilen, hvor den brillierer med koncentration, flot cremet mousse og dybde kombineret me

Château de Ferrand, Saint-Émilion Grand Cru Classé 2020

94-95 point | James Suckling: Very beautiful wine with deep, creamy richness and well manicured tannins that are soft and very long. Lots of subtle flavors of blackberry and plum with some dark chocolate. Same quality level as the 2019. 92 point | Dec

Château Olivier, Pessac-Léognan Cru Grand Classé Blanc 2020

93 point | Decanter: Good quality, with lilting acidities. Seems to have stepped away from the slate-heavy slightly reductive style of Olivier in recent years (I may be in the minority to miss it), showcasing fleshy citrus and lemongrass flavours, cut th

Maurice Vesselle Millésimé Champagne Grand Cru 2012

BESKRIVELSE Didier Vesselle fremstiller flot champagne. Han bor i byen Bouzy, hvor Pinor Noir dominerer. Han bruger kun første presset “le ceur” – hjertet. Resten af vinen sælger han. Champagnerne får ikke den malolaktiske andengæring, hvor den skarpe æblesyre omdannes til den blidere mælkesyre. Det er fordi champagnerne lægger længe i kælderen, og derfor har brug for en skarpere syre, til den modne smag. Champagnerne er mundrensende og meget friske, selv efter 20 år i kælderen. Det er en terroir champagne, hvor mineralerne, kalk og en saltet smag blander sig med den lyse frugt. En blanding af 80% Pinot Noir suppleret med Chardonnay fra Grand Cru-terroirerne i Bouzy og Tours-sur-Marne til denne fremragende afbalancerede cuvée. Alt er på plads: friskhed, kompleksitet, længde, fint kalkholdig tekstur, vinøsitet, fordøjelighed. En hyldest, som vinbonden hylder terroiret, og som vi til gengæld bør forstørre ved at parre denne flaske med for eksempel en fletning af søtunge og laks med kaviar, som Pic à Valence tilberedte den. Dette hus, der blev grundlagt i 1955, ligger i Bouzy, en topplacering klassificeret som en grand cru og pinot noir-kongeriget. Dette terroir er blevet forbedret ved bearbejdning af jorden (bakke, dekavering osv.) udført af denne mejetærsker. Vingården har været dybt pløjet i generationer, og ejendommen er HVE (høj miljøværdi) certificeret. Han frigør sig villigt fra mode og trends for at producere vine, der altid er bemærkelsesværdige og ældes smukt.     Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag vores gode tilbud før alle andre