Louis Roederer Cristal Rosé 2013 i gaveæske

BESKRIVELSE Verdens bedste Rosé Champagne. Cristal er toppen af toppen fra Champagne huset Louis Roederer. Det er en Champagne, der kun laves i de aller bedste vintage år, og det er kun de bedste druer fra de bedste marker der bliver benyttet. Cristal bliver af mange betegnet som en af de allerbedste Champagner overhovedet, og Cristal Rosé betegnes af mange som den bedste af de bedste Rosé'er. Som Richard Juhlin skriver i sin bog "4000 Champagnes": ”Cristal Rosé is not only the most expensive rosé Champagne - it is obviously the best… In my opinion, this house is one of the four best in all of Champagne. ” Louis Roederer Huset: Louis Roederer huset fik først sit nuværende navn i 1833, men husets historie går så langt tilbage som til 1760 og var der et af de første Champagne huse. Dengang hed de Dubois Père & Fils. Louis Roederer var egentlig vin-købmand, der arbejdede for at sælge Champagne rundt om i verden. Det vigtigste marked var dog helt klart det Russiske og ikke mindst Tsar familien. Alexander d. 2 ville dog gerne have sin Champagne leveret med en flottere etiket, så han kunne imponere gæster ved hoffet. Så i 1876 afgav han en speciel bestilling på, at han ville have sine Champagner leveret i gennemsigtige krystal flasker. På det tidspunkt blev flaskerne faktisk lavet af ægte krystal. Efter Revolutionen mistede Roederer hele det russike marked og fandt nu, at han stod med tusindvis af sødlige Champagner som ingen andre ville købe. Og som om det ikke var nok, så havde han ubetalte faktura’er liggende som der ingen mulighed var at få penge for. Huset kom dog på fode igen op gennem 1930’erne, da Camille Orly-Roederer overtog styringen. Hun valgte at bruge alle de penge, hun tjente, på at købe nye marker i Aÿ, Hautvillers, Cumières, Louvois, Verzy, Verzenay, Vertus, Avize, Cramant, Chouilly og i Le Mesnil.   Takket være husets store mark-besiddelser i Champagne er de også et af de mest succesfulde og mest veldrevne huse. De skal kun ud og købe lidt under 30% druer, hvilket ikke er meget for så stort et hus. I dag drives huset af Jean-Claude Rouzauds søn Frédéric Rouzaud og i kælderen er det Jean-Baptiste Lécaillon, der regerer. Dette gør han efter de samme principper som huset blev kendt for i gennem det sidste halve århundrede. Alle husets vine bliver fermenteret hver for sig, (cru for cru) i små rustfri ståltanke, mens reserve vinen bliver lagret i store egetræsfade (op til 2 - 3000 liter pr. fad). Denne fad-lagring er med til at give husets vine et helt specielt ”vanillie touch”. Louis Roederer har nok den mest kendte ”cuvée de Prestige” nemlig Cristal…   LOUIS ROEDERER   Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle de gode tilbud før alle andre.

4295 kr

Andre kiggede også på

Louis Roederer Cristal 2009 Magnum i gaveæske

BESKRIVELSE Cristal produceres af champagnehuset Louis Roederer, som udelukkende laver Cristal i de bedste år. Cristal 2009 består af 60% Pinot Noir og 40% Chardonnay, der sammen med 7 års lagring bidrager til en helt exceptionel fylde og kompleksitet med et lagringspotentiale på 25 år+. Cristal 2009 er lavet på Pinot Noir og Chardonnay fra ca. 10 af de bedste Cru marker hos Louis Roederer, som er dyrket biodynamisk. For 2009 er ca. 15% af vinen gæret på træfade – og uden efterfølgende malolaktisk gæring. Vinen ligger derefter på magnumflasken (2. gæring) i mindst 6 år og er tilsat 7,5 g. dosage pr. liter. Efter degorgeringen er vinen gemt yderligere minimum 8 måneder hos Roederer inden frigivelse på markedet. Cristal 2009 har en flot, gylden farve med nuancer af rav Oprindeligt blev Cristal skabt til den Russiske Zar Alexander, der ønskede en unik champagne i en klar flaske med flad bund - på den måde ville han undgå at nogle forgiftede vinen, eller brugte hulrummet i bunden af flasken til at placere en bombe. I mange år fremover var Cristal forbeholdt kongelige og majestætsoverhoveder, men heldigvis er den nu tilgængelig for alle champagneelskere. Roederer producerer kun Cristal i et meget begrænset antal, ca. 200.000 flasker - som slet ikke er nok til at dække efterspørgslen. LOUIS ROEDERER   Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle de gode tilbud før alle andre.

Louis Roederer Cristal Rosé 2008 i gaveæske

BESKRIVELSE Cristal produceres af champagnehuset Louis Roederer, som udelukkende laver Cristal i de bedste år. Cristal Rosé 2008 består af 70% Pinot Noir og 30% Chardonnay, der sammen med 7 års lagring bidrager til en helt exceptionel fylde og kompleksitet med et lagringspotentiale på 25 år+. Cristal Rosé laves på 70% Pinot Noir og 30% Chardonnay. For at opnå Cristal Rosés smukke farve og stil bruger man hos Louis Roederer en såkaldt ”skind-macerering”, hvor skindet fra Pinot Noir i flere timer holdes i kontakt med mosten inden presning. Til denne vin anvender man bl.a. Pinot Noir druer fra nogle af firmaets ældste vinstokke, som producerer ekstremt modne druer med usædvanlig aroma-koncentration. Cristal Rosé har en flot laksefarve med gyldne nuancer. I duften finder man koncentrerede toner af røde bær, som udvikler sig meget flot i glasset. Det er en meget fed vin med meget dybe detaljer og karakterer af kirsebær, blommer og mandler. Eftersmagen er meget blød og lang og afslører til sidst et godt modningspotentiale. Meget i Cristal stil med frugtrighed, dybde, klasse og finesse. Oprindeligt blev Cristal skabt til den Russiske Zar Alexander, der ønskede en unik champagne i en klar flaske med flad bund - på den måde ville han undgå at nogle forgiftede vinen, eller brugte hulrummet i bunden af flasken til at placere en bombe. I mange år fremover var Cristal forbeholdt kongelige og majestætsoverhoveder, men heldigvis er den nu tilgængelig for alle champagneelskere. Roederer producerer kun Cristal i et meget begrænset antal, ca. 200.000 flasker - som slet ikke er nok til at dække efterspørgslen. Roederer Estate   Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få vores gode tilbud m.m. før alle andre:

Louis Roederer Cristal Rosé 2012 i gaveæske

BESKRIVELSE Cristal produceres af champagnehuset Louis Roederer, som udelukkende laver Cristal i de bedste år. Cristal Rosé  2012 består af 70% Pinot Noir og 30% Chardonnay, der sammen med 7 års lagring bidrager til en helt exceptionel fylde og kompleksitet med et lagringspotentiale på 25 år+. I vækstsæsonen 2012 oplevede man et meget kontinentalt klima med en kold vinter og masser af sol resten af året. Det gav vinstokkene nærmest perfekte vækstforhold, og druerne var både sunde og optimalt modne. 2012 gav derfor meget frugtrige, sprøde og kødfulde vine. Cristal 2012 hører til blandt de bedste og mest harmoniske årgange for denne vin i de sidste 20 år. Cristal 2012 er lavet på Pinot Noir og Chardonnay fra 8-10 af de bedste Cru marker hos Louis Roederer Cristal Rosé laves på 70% Pinot Noir og 30% Chardonnay. For at opnå Cristal Rosés smukke farve og stil bruger man hos Louis Roederer en såkaldt ”skind-macerering”, hvor skindet fra Pinot Noir i flere timer holdes i kontakt med mosten inden presning. Til denne vin anvender man bl.a. Pinot Noir druer fra nogle af firmaets ældste vinstokke, som producerer ekstremt modne druer med usædvanlig aroma-koncentration. Cristal Rosé har en flot laksefarve med gyldne nuancer. I duften finder man koncentrerede toner af røde bær, som udvikler sig meget flot i glasset. Det er en meget fed vin med meget dybe detaljer og karakterer af kirsebær, blommer og mandler. Eftersmagen er meget blød og lang og afslører til sidst et godt modningspotentiale. Meget i Cristal stil med frugtrighed, dybde, klasse og finesse. Oprindeligt blev Cristal skabt til den Russiske Zar Alexander, der ønskede en unik champagne i en klar flaske med flad bund - på den måde ville han undgå at nogle forgiftede vinen, eller brugte hulrummet i bunden af flasken til at placere en bombe. I mange år fremover var Cristal forbeholdt kongelige og majestætsoverhoveder, men heldigvis er den nu tilgængelig for alle champagneelskere. Roederer producerer kun Cristal i et meget begrænset antal, ca. 200.000 flasker - som slet ikke er nok til at dække efterspørgslen. LOUIS ROEDERER   Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle de gode tilbud før alle andre.

Louis Roederer Cristal Rosé 2013 i gaveæske

BESKRIVELSE Verdens bedste Rosé Champagne. Cristal er toppen af toppen fra Champagne huset Louis Roederer. Det er en Champagne, der kun laves i de aller bedste vintage år, og det er kun de bedste druer fra de bedste marker der bliver benyttet. Cristal bliver af mange betegnet som en af de allerbedste Champagner overhovedet, og Cristal Rosé betegnes af mange som den bedste af de bedste Rosé'er. Som Richard Juhlin skriver i sin bog "4000 Champagnes": ”Cristal Rosé is not only the most expensive rosé Champagne - it is obviously the best… In my opinion, this house is one of the four best in all of Champagne.” Louis Roederer Huset: Louis Roederer huset fik først sit nuværende navn i 1833, men husets historie går så langt tilbage som til 1760 og var der et af de første Champagne huse. Dengang hed de Dubois Père & Fils. Louis Roederer var egentlig vin-købmand, der arbejdede for at sælge Champagne rundt om i verden. Det vigtigste marked var dog helt klart det Russiske og ikke mindst Tsar familien. Alexander d. 2 ville dog gerne have sin Champagne leveret med en flottere etiket, så han kunne imponere gæster ved hoffet. Så i 1876 afgav han en speciel bestilling på, at han ville have sine Champagner leveret i gennemsigtige krystal flasker. På det tidspunkt blev flaskerne faktisk lavet af ægte krystal. Efter Revolutionen mistede Roederer hele det russike marked og fandt nu, at han stod med tusindvis af sødlige Champagner som ingen andre ville købe. Og som om det ikke var nok, så havde han ubetalte faktura’er liggende som der ingen mulighed var at få penge for. Huset kom dog på fode igen op gennem 1930’erne, da Camille Orly-Roederer overtog styringen. Hun valgte at bruge alle de penge, hun tjente, på at købe nye marker i Aÿ, Hautvillers, Cumières, Louvois, Verzy, Verzenay, Vertus, Avize, Cramant, Chouilly og i Le Mesnil.  Takket være husets store mark-besiddelser i Champagne er de også et af de mest succesfulde og mest veldrevne huse. De skal kun ud og købe lidt under 30% druer, hvilket ikke er meget for så stort et hus. I dag drives huset af Jean-Claude Rouzauds søn Frédéric Rouzaud og i kælderen er det Jean-Baptiste Lécaillon, der regerer. Dette gør han efter de samme principper som huset blev kendt for i gennem det sidste halve århundrede. Alle husets vine bliver fermenteret hver for sig, (cru for cru) i små rustfri ståltanke, mens reserve vinen bliver lagret i store egetræsfade (op til 2 - 3000 liter pr. fad). Denne fad-lagring er med til at give husets vine et helt specielt ”vanillie touch”. Louis Roederer har nok den mest kendte ”cuvée de Prestige” nemlig Cristal…   LOUIS ROEDERER   Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle de gode tilbud før alle andre.