Champagne Barons de Rothschild Rosé Brut

BESKRIVELSE D u får her en Champagne Rosé fra den absolut øverste hylde! Vi taler her om den ypperste kvalitet fra selveste Barons de Rothschild.  Cuvéerne fra Champagne Barons de Rothschild er elegante vine, understreget af finessen i Chardonnay, en druesort, der er symbol på champagnehusets raffinerede og dristige stil. Den usædvanlige modenhed i vinene samt blandingen af ​​de bedste Crus i hjertet af Côte des Blancs og Montagne de Reims giver den uforlignelige smag. Hver Barons de Rothschild champagne besidder enestående egenskaber, der gør hver vin unik og fantastisk. Champagne Barons de Rothschild Rosé Brut er en blanding af 85% Chardonnay primært fra Côte des Blancs Crus (Avize, Cramant, Mesnil-sur-Oger og Oger) og 15% Pinot Noir fra Montagne de Reims. Reservevin udgør 40% af blandingen. Den ekstraordinære ekspertise i champagnehuset er et stærkt aktiv, der gør det muligt at komponere en konsistent blanding år efter år. Den høje andel af Chardonnay bidrager med finesse og livlighed.  Pinot Noir tilbyder delikat, harmonisk kompleksitet, der charmerer alle sanser.           SMUK, FORFØRENDE, LIVLIG: Denne smukke Champagne har en forførende fave i glasset, med flotte livlige bobler.  Den tilbyder fine, subtile aromaer af forår med noter af rosenblade, vilde jordbær og et strejf af citronskal. I munden er champagnen frisk med sprøde bobler, efterfulgt af en silkeagtig blødhed med meget lette noter af hindbær.  Lækker, rig balance og en langvarig finish. Champagne Barons de Rothschild Rosé Brut er ideel som aperitif eller ledsager til mad. Den passer yderst godt til sushi, sashimi eller tuntatar. Servér den derefter til kalv med trøffel eller let tilberedt lam med tranebærsauce. Så til dessert i form af en rød bærsuppe eller friske jordbær, der vil bringe denne rosé champagnes delikate aromaer frem. Bør nydes afkølet.   CHAMPAGNE BARONS DE ROTHSCHILD Champagne Barons de Rotchschild er et top hus, og deres Champagner får de flotteste anmelder verden rundt. Du vil se deres Champagner på de mest anerkendte restauranter.  Det er et forholdsvis nyt champagnehus, som er skabt med 250 års erfaring og lidenskab i bagagen af de tre grene af Rothschild familien. Mayer Amschel Rothschild, grundlægger af dynastiet, blev født i Tyskland i 1744. For at skabe Champagne Barons de Rothschild sammensatte Rothschild familien de bedste terroirs og tilføjede deres savoir-faire. Champagne Barons de Rothschild trækker på familiens erfaring inden for vinverdenen, og familien har allieret sig med champagnefamilier, hvis livsværk er at skabe fremragende champagne. Den usædvanlige alliance er garanti for ekspertise, usædvanligt høj kvalitet og dyb respekt for en langvarig tradition.   Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores gode tilbud før alle andre.

529 kr

Andre kiggede også på

Jean Laurent Blanc de Blancs Millisime Brut Champagne 2005

Mens mange af de store huse netop nu er igang med at frigive deres 2008 årgang - nogle er endda kommet til årgang 2012 er Jean Laurent først nu kommet til årgang 2005 - et fremragende år i Champagne. Næsen er indbydende med gule æbler, karamel,

Collery Blanc De Noirs Brut Champagne Grand Cru 'A Aÿ' NV

Collery Champagne fra Grand Cru-kommunen Aÿ med flaskegæring på 72 måneder og en restsukkergrad på 8 g/l skaber et fantastisk glas hvidvin med fine blide og perlende bobler, hvor dybden af røde frugter giver Champagnen lidt mere struktur end en blanc de

Bouby & Fils Brut Blanc de Blancs Champagne NV

Bernard og Nadines Mesterværk: Bouby & Fils Champagne Brut Sélection Gylden strågul farve med delikate og vedvarende bobler, der danser livligt op mod overfladen. Duften åbner med en forførende buket af friske blomster og subtile toner af hvide ferskner

Louis Roederer Brut Rosé Vintage Champagne 2016

BESKRIVELSE Når man disponerer over 214 ha. af Champagneområdets bedste vinmarker – oven i købet klassificerede som “Premier og Grand Cru” – og næsten kan være selvforsynende med druer fra år til år, er man uden tvivl i en privilegeret situation. Men privilegiet er ikke noget, man kommer let til. Huset Louis Roederer dækker selv 80-85% af sit behov med druer fra egne marker, der er harmonisk fordelt i de 3 bedste regioner i Champagne: Montagne de Reims, Vallée de la Marne og Côte des Blancs. 97% af Louis Roederers vinmarker er klassificerede som Grand Cru eller Premier Cru. Samme fordeling findes i de opkøbte druer fra Bouzy og Ambonnay, og begge giver helt klart kvalitetsmuligheder. I løbet af de seneste mange år har Champagne Louis Roederer givet større og større plads til bæredygtighed og til biodynami. Louis Roederer har allerede opnået prædikatet DEMETER (biodynami) for de vinmarker, som producerer druer til Cristal. DISTRIKTET: Champagnedistriktet er nok Frankrigs (og verdens) mest berømte distrikt, i passende afstand til Flandren, England og...Paris, som altid har været gode aftagere af Champagne-vine. Historisk set knytter der sig mange myter omkring såvel opfindelsen af Champagne som dens fremstilling. Geografisk ligger området langt oppe i Nordfrankrig, ca. 150 km. nordøst for Paris og breder sig på departementerne Marne (4/5 af arealet) og Aube samt på få marker i Aisne, Seine-et-Marne og Haute-Marne. Kvaliteten varierer meget fra område til område og fra årgang til årgang, da undergrundens type - især bl.a. dens indhold af kalk - betyder en del, og det samme gør de ret svingende klimatiske forhold (regn, frost...). Håndværket er ligeledes afgørende. VINEN: Louis Roederers Brut Rosé er produceret på traditionel vis, det vil sige ved at lade mosten have skindkontakt i de første 4-5 timer af den indledende gæring. Denne metode giver en sart og fin farve. For Brut Rosé bruger man (alt efter årgangen) 30-38% Chardonnay samt 62-70% Pinot Noir druer, der kommer fra nogle af Roederers ældste vinstokke i Cumières, som er kendte for at give ekstremt koncentreret most både i smagen, aromaen og farven. Ingen malolaktisk gæring i denne vin, men 20-22% af den er modnet på træfade efter første gæring. Gæringen på flaske varer i en periode på 4 år, og efter degorceringen er vinen yderligere gemt i 6 måneder inden afskibning. Den likør, man tilsætter under degorceringen (liqueur de dosage), udgør 8-10 g. pr. liter og er sammensat af vine udvalgt fra 8-10 af Roederers bedste Grands Crus marker og som er lagrede på fad i 4-10 år. I duften er vinen meget kompleks med nuancer af modne, røde frugter (solbær og ribs) samt ristet brød. I smagen er det elegancen, som især kommer frem med en meget aromatisk finish, som gør vinen meget charmerende på trods af dens mørke stil. Brut Rosé vil egne sig fint til fede fisk som laks eller hellefisk eller til lamme- eller kalvekød. Den vil også kunne bruges til lidt fede, modne oste eller til desserter f.eks. lavet med æg. Roederer Estate   Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få vores gode tilbud m.m. før alle andre: