Bouby & Fils Brut Blanc de Blancs Champagne NV

Bernard og Nadines Mesterværk: Bouby & Fils Champagne Brut Sélection Gylden strågul farve med delikate og vedvarende bobler, der danser livligt op mod overfladen.

425,-325 kr

Andre kiggede også på

Champagne, Millesime Blanc de Noir Premier Cru 2018

Den brilliante, strågule farve med et strejf af pink efterfølges af en fokuseret, potent og elegant næse med citrus, rabarber, sten og mandler. I smagen fortsættes stilen, hvor den brillierer med koncentration, flot cremet mousse og dybde kombineret me

Champagne Dumangin Fils Premier Cru Extra Brut 2010 Rosé

BESKRIVELSE Druedyrkning i Dumangin-familien går omkring 350 år tilbage - Firmin Dumangin (født i 1650'erne) var vindyrker i den nærliggende landsby Ludes. Tidligt i det 21. århundrede efterfulgte Gilles Dumangin sin far, Jacky, og er en femte generation af champagneproducent. Dumangin-familiens utrættelige bestræbelser på at producere den bedst mulige champagne af deres egne druer er blevet anerkendt af den prestigefyldte franske vinguide, Guide Hachette 2008, som har tildelt Dumangin Grand Réserve en Coup de Coeur. Champagne Premier Cru. Rosé de Saignée Denne delikate og feminine champagne er god til fisk og skaldyr og østers, men udmærker sig alene for en vidunderlig aperitif. Vinmarker: Chigny Les Roses Montering: 50% Meunier; 25% Pinot Noir og 25% Chardonnay Vinifikation: rustfrit stål, maceration i 72 timer Diam kork (0% TCA = ingen korksmag) Disgorgment: EKSTRA BRUT (normalt 5,3 g/L)  

Diebolt Vallois Blanc de Blancs 2010 Magnum

BESKRIVELSE Diebolt-Vallois Blanc de Blancs 2010 MAGNUM Man bruger kun Cuvéen (1. pres) til husets Blanc de Blancs Champagner. Fermentering foregår på både termostatstyret ståtanke og på store egetræsfade og alle husets Champagner undergår malolaktisk fermentering med undtagelse af Fleur de Passion. Reserve vinene ligger 14 meter nede i kælderen på ståltanke eller på 40 hektoliter store egetræsfade. Dette er med til at give Diebolt-Vallois’ Champagner deres blødehed, varme og afrunding. Champagnehuset Diebolt-Vallois ligger i Grand Cru kommunen Cramant. Cramant ligger i Côte de Blancs og er kendt for at have et unikt terroir, specielt for Chardonnay. Diebolt-Vallois er et rigtigt familie hus. Startet af Jacques Diebolt og hans kone Nadia Vallois. I dag er deres børn Arnaud og Isabelle også involveret i huset og overtager mere og mere. Diebolt familien har boet i Cramant siden slutningen af 1900-tallet og Vallois familien har boet i Champagne distriktet (Cuis) siden 1500-tallet. Jacques Diebolt arbejdede sammen med sin farfar som lavede sin første Champagne i 1959. Det var dog først i 1978 at Jacques og Nadia startede Champagnehuset. Her byggede man opbevarings kælder og senere et vineri. Diebolt-Vallois ejer 11 hektar primært i Cramant der er Grand Cru og nogle marker i Cuis der er Premier Cru. Derudover har man marker i Chouilly (2 marker Les Toulettes and Les Hautes Justices) også plantet med Chardonnay. Samt marker i Montagne de Reims og Côte de Bar, plantet med Pinot Noir og Pinot Meunier. Alle druer bliver selvfølgelig handplukket og hver enkel parcel bliver presset og vinificeret separat.     Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de gode tilbud før alle andre DH WINES NYHEDSBREV 

Jean Laurent Blanc de Noirs Brut NV 75CL

Champagne med værdi for pengene Jean Laurent Producerer økologisk champagne, som hans familie har gjort det i, adskillige generationer, i byen Celles-sur-Ource. Her er det traditionerne som tæller, og han er klart af den opfattelse, at terroir skal p