Rosso Veronese IGT Rubro

150 kr

Andre kiggede også på

TheoBroma Rosso Veronese IGT 2013

Zeni Cruino IGT Rosso Veronese 2018

BESKRIVELSE Zeni Cruino IGT Rosso Veronese 2018 Cruino er en vin der blevet lavet på druer fra Verona-området. Første årgang var 1986 og dengang var det en ny, nuanceret vin, som aldrig var set før. Vinen laves udelukkende på Corvina og lagres på franske barriques. Vinen produceres i bund og grund som en amarone, hvor druerne tørres.  Druerne høstes i hånden og selekteres omhyggeligt. Druerne tørres efterfølgende 2 måneder. Den proces resulterer i koncentreret og intense druer, med højere sukkerindhold end normalt. Det gør, at vinen under gæringen kan udvikle mere alkohol, hvorfor amarone-vine ofte er over 15 %. Cruino har 16 % alkohol, som er virkelig flot integreret i vinen. Vinen lagres i 14 måneder på franske barriques, hvilket giver struktur og power til vinen.  Cruino har en flot dybrød farve. Duften er frugtrig og fyldig. En bombe af tørret frugter, svesker, rosiner og blommer. Noter af mørke kirsebær og kaffe. Smagen er præget af mørke skovbær og fadnoter som lakrids, kaffe og vanilje. Eftersmagen er silkeblød og syren giver vinen struktur og elegance.  Vinen bør serveres til grillet kød, fjerkræ, svin eller simreretter. Ost kan også prøves. Vinen skal drikkes ved 14 grader.    Tilmeld dig DH Wines nyhedsbrev og få de gode tilbud før alle andre TILMELD

Zeni Corvar IGT Rosso Veronese 2018

BESKRIVELSE Zeni Corvar IGT Rosso Veronese 2018 Zeni  Corvar Rosso Veronese 2018 har fået flere medaljer igennem tiden. Vinen har en flot dyb rubinrød farve med et granatrødt skær. Bouqueten har hints af moden røde bærfrugter med søde krydrede noter og vanilje. I ganen opleves vinen fløjlsagtig med en harmonisk kompleksitet. Vi anbefaler Corvar til rødt kød, braiseret kød, vildt, and, cremede og faste lagrede oste eller som en hygge / meditationsvin. Den bør drikkes ved en temperatur på 16 -18 grader. Træk gerne flasken op mindst en halv time før servering, så vinen får mulighed for at ilte. Vingården er beliggende i provinsen Verona. Vinen er fremstillet på Corvina Grossa 50 % og Cabernet Sauvignon 50 %, der er håndhøstet i forskellige perioder, alt efter hvornår druerne har opnået den optimale modenhed. Druerne samles i små kasser i et stykke tid, indtil de bliver til ”rosiner”. Vinifikationen består af en traditionel gæring af ”drueskallerne”, efterfulgt af 2-3 ugers modning. Vinen lagres i 12-18 måneder i franske egetræsfade. Tilmeld dig DH Wines nyhedsbrev og få de gode tilbud før alle andre TILMELD