Raúl Pérez, La Vizcaina, La Poulosa 2020
Andre kiggede også på
Raúl Pérez, La Vizcaina, La Poulosa 2019
Især denne La Poulosa, der nærmest løfter sig fra glasset med charmerende og nuancerede aromaer af hindbær, kirsebær, blomster, lakrids, krydderier og sten. I munden smyger den sig fyldt med ren, fløjlsblød frugt og saftig energi rundt i mundhulen, me
Raúl Pérez, La Vizcaina, El Rapolao, Magnum 2018
El Rapolao oser fra glasset med forfinede aromaer af kirsebær, jordbær, tranebærkompot, viol, krydderurter og et snert af slagterbutik. I munden smyger frugten sig med svævende elegance over tungen. Tanninerne skaber næsten Barbaresco'sk kant, mens syr
Raúl Pérez, La Vizcaina, Las Gundiñas, Magnum 2018
Las Gundiñas åbner med delikate, løftede aromaer af rød skovbærkompot, røde blomster, tørrede krydderier og udtalt mineralitet. Ligesom det nærmest er signatur-stilen i Pérezs røde udgaver, folder denne sig også saftigt, silkeblødt og yderst fokuseret