Château Val d'Arenc Bandol Rouge, magnum 2020

Château Val d'Arencs Bandol er en smukt sammensat og kompleks Bandol, som kan nydes nu, men som har potentiale til mange år i kælderen.

559,-495 kr

Andre kiggede også på

Château Val d'Arenc Bandol Rouge, magnum 2020

Château Val d'Arencs Bandol er en smukt sammensat og kompleks Bandol, som kan nydes nu, men som har potentiale til mange år i kælderen. Vinen fremstår mørkrød i farven med givende, elegante aromaer af sorte kirsebær, hindbær, blommer, lakrids, kaffe, s

Château du Vieux Parc La Selection Corbières Rouge 2014

La Selection, topvinen fra Château Vieux Parc, er en velafbalanceret vin, der byder på en fyldig smag af modne frugter og diskrete krydderier. Den efterlader en eftersmag, der varer ved og giver et indtryk af en vis dybde og kompleksitet. Den er kendt so

Château Val d'Arenc Bandol Rosé 2022

Château Val d'Arencs Bandol Rosé åbner med intense og indsmigrende aromaer af modne hindbær, røde jordbær, krydderurter og sprød mineralitet. I munden føles den fyldig og dyb med renhed i frugten og en diskret forfriskende tanninkant. En seriøs og s

Château Romassan Rosé 2022 Domaines Ott, Bandol

BESKRIVELSE Château Romassan ligger midt i distriktet Bandol, i den vestlige del af Var departementet. Undergrunden her består hovedsageligt af mergel, sandsten og kalkaflejringer. Dette, kombineret med områdets ganske særlige klima med masser af sol og varme, men også kølige vinde fra Middelhavet, giver gunstige forhold til vindyrkning. I dag råder man over 70 ha. vinmarker på Château Romassan, med Mourvèdre, Cinsault, Grenache og Syrah. Rosé fra Château Romassan er sammensat af 50-60% M0urvèdre, 20-25% Cinsault, 20-25% Grenache og en smule Syrah. Det giver en meget aromatisk, kompleks og harmonisk rosévin. Den er først ret blød og frugtrig i munden, med sprøde toner af citrusfrugter og hvide ferskner, men ret hurtigt udvikler den en struktureret og krydret smag, med nuancer af friskplukkede røde bær, som er klassisk for Bandol rosé og især for Ott. Den efterlader en vedvarende og harmonisk eftersmag. Dens sprødhed og rene stil gør den perfekt til fisk eller fjerkræ i sauce, eksotiske retter med skaldyr eller kalv. Den bør ikke serveres for kold – 10-12 grader er den ideelle temperatur. Tilmeld dig DH Wines nyhedsbrev og få de gode tilbud før alle andre TILMELD