Château Cos Labory, 5. Cru Saint-Estèphe 2019

94 point: James Suckling: Aromas of redcurrants, flowers and spices, such as nutmeg. Some cherries, too. Its full-bodied, yet racy and energetic. Chewy tannins. Structured. One of the best Cos Labory in a long time.

375,-335 kr

Andre kiggede også på

Château Lynch Bages, 5. Cru Pauillac 2020

99 point | James Suckling 'A beautifully layered red with blackcurrant, hazelnut and lead-pencil character and fine, velvety tannins. Full-bodied and reserved. Its like a tightly knit ball of polished tannins that are cashmere in texture. So very long an

Château La Mission Haut-Brion, Cru Classé Pessac-Léognan 2020

97-99 point | The Wine Advocate: "Composed of 48.6% Merlot, 43.2% Cabernet Sauvignon and 8.2% Cabernet Franc, harvested from 7th to 29th September, the 2020 La Mission Haut-Brion has an alcohol of 14.7%. It needs considerable swirling and coaxing to reve

Château Lilian Ladouys, Cru Borgeois, Saint-Estèphe 2019

92+ point: Vinous: The 2019 Lilian Ladouys is absolutely beautiful, just as it was from barrel. The interplay of rich, radiant fruit and the savory, earthy notes that are typical of Saint-Estèphe make for a compelling, delicious and highly affordable win

Château Palmer, Margaux, 3.Cru Classé 2018

BESKRIVELSE Robert Parker This has turned out to be a prodigious Palmer. The saturated purple color offers up sexy, full-bodied, almost masculine notes of roasted meats, blackberries, and creme de cassis intermixed with notions of toast, smoke, and camphor. Only 50% of the production made it into the 2000, a blend of 53% Cabernet Sauvignon and 47% Merlot. The wine is opulent, rich, and full-bodied, with tannin that has become sweeter with age. Its best showing yet, most importantly, has been from bottle. This is a great Palmer that should rival the best of recent vintages, which have all been stunning, as this estate continues to go from strength to strength. Anticipated maturity: 2008-2030. Der hersker bred enighed om, at Château Palmer er det eneste slot i kommunen Margaux, som reelt kan konkurrere kvalitetsmæssigt med Château Margaux. Château Palmers historie går tilbage til 1814, hvor en engelsk general ved navn Charles Palmer steg på diligencen fra Paris til Bordeaux. Overfor ham sad en efter sigende smuk, men ulykkelig enke, som havde været i hovedstaden for at afhænde sit vinslot. Det var ikke lykkedes hende at finde en køber, hvilket hun beklagede sig over til den britiske gentleman. Hvorvidt det skyldtes enkens udseende, hendes talegaver eller generalens ædelmodighed vides ikke, men da de to steg af diligencen i Bordeaux, var Mr. Palmer blevet ejer af et vinslot og enkens likvide situation var forbedret i allerhøjeste grad. Château Palmer fremstår i dag som et af de mest perfektionistiske vinslotte i hele Bordeaux. Især siden 1960’erne har man fremstillet vine af ekstremt høj og stabil kvalitet, som i flere årgange har fået selv vine fra 1. Cru-slotte til at blegne. I 2006 blev Thomas Duroux hyret ind som manager og vinmager, og det har givet det i forvejen beundringsværdige vinslot, et ekstra gear. Thomas Duroux og hans team begyndte i 2008 at eksperimentere med økologi, og nu har de gennemført en fuldstændig omlægning til biodynamisk produktion. I 2011 besluttede man at målet var biodynamisk produktion og siden 2014 er alle vinstokke blevet kultiveret efter biodynamiske principper, hvilket har ført til en formel certificering i 2017. Det der foregår, er intet mindre end mesterligt, og siden 2009-årgangen er rapporterne om, at Château Palmer har revet tæppet væk under Château Rauzan-Ségla, Château Durfort-Vivens, Château Brane-Cantenac og selveste Château Margaux begyndt at hobe sig op. Thomas Duroux har med større og større begejstring og overbevisning berettet, at Château Palmer ikke havde kunne præstere på samme niveau, hvis man konservativt havde fastholdt de konventionelle metoder. Samtidig er flere ha. blevet inddraget for at skabe det Thomas Duroux kalder ”ægte biodiversitet”. Således har Château Palmer nu sit eget husdyrhold og producerer selv den nødvenlige gødning. Seneste tiltag er, at der plantes ferskentræer ude blandt vinstokkene for også at tilgodese fuglene. På vingården, eksperimenteres der også med lydbølgemaskiner der udsender lyde og vibrationer, som angiveligt skulle hjælpe til med en positiv udvikling af proteiner i vinstokkene, og forstøvning med naturlige gærceller frem for tilsætning af svovl. Château Palmer er med god grund blevet verdensberømt for sine usædvanligt maskuline og exceptionelt lagringsværdige vine. Chateau Palmer   Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle de gode tilbud før alle andre.