Domaine Morey-Coffinet Chassagne-Montrachet 1er Cru En Remilly 2019

BESKRIVELSE Dette er en forening af burgundiske kongelige! Med et stabilt fundament af 1er Crus fra den sydøstvendte bjergside taler hvidvinene til selve essensen af Chassagne, med duftende aromaer, vidunderlig egetræsintegration og kraftfuld mineralitet. Dette har alt, hvad jeg leder efter i stor hvid Bourgogne! Det er svært at gå galt her. Næsten uimodståelige nu, disse vine vil selvfølgelig ældes i et årti eller mere med lethed. ! INFORMATION OM DOMÆNE MOREY-COFFINET Domaine Morey-Coffinet ligger i Chassagne-Montrachet og er en 8,5 hektar stor vingård, der er et resultat af at slutte sig til Marc Morey og Fernand Coffinets godser. De fleste af vinmarkerne ligger i Chassagne-Montrachet, herunder den berømte premier crus la Romanée, Remilly og les Caillerets, men godset har også parceller i Puligny-Montrachet og Bâtard-Montrachet.

1399 kr

Andre kiggede også på

Domaine Morey-Coffinet - Chassagne Montrachet 1. Cru En Cailleret 2019

BESKRIVELSE Denne Chassagne-Montrachet En Cailleret kommer fra to Premier Cru-parceller fra Morey-Coffinet ejendom, der dækker 0,65 hektar i alt, plantet mellem 1985 og 1990. På den ene af dem, plantet på en bjergskråning med højde (300 meter), er skråningerne vigtige . Det andet plot er lidt under. Kulturen er biodynamisk og organisk (siden 2018) med en ler-kalkstensjord. Lagringen varer 15 måneder på egetræsfade (inklusive 35% nyt træ) på 228 og 350 liter. Vinen filtreres ikke før aftapning. Ved smagning afslører cuvéen en intens gylden farve med en buket af pistolflint, blomster, hvide frugter og hasselnødder. I ganen er vinen kraftfuld og salig med mineralsk spænding og ristede, honning- og frugtagtige noter. INFORMATION OM DOMÆNE MOREY-COFFINET Domaine Morey-Coffinet ligger i Chassagne-Montrachet og er en 8,5 hektar stor vingård, der er et resultat af at slutte sig til Marc Morey og Fernand Coffinets godser. De fleste af vinmarkerne ligger i Chassagne-Montrachet, herunder den berømte premier crus la Romanée, Remilly og les Caillerets, men godset har også parceller i Puligny-Montrachet og Bâtard-Montrachet. Vinstokkene er dyrket økologisk (under certificering) og lagringen sker på egetræsfade som kan være op til 60% nye afhængig af årgange og cuvéer

Domaine Armand Rousseau Gevrey-Chambertin 1er Cru 'Clos St Jacques' 2021

BESKRIVELSE Armand Rousseau Gevrey-Chambertin 1er Cru 'Clos St Jacques' 2021 Siden grundlæggelse i starten af 1900-tallet har domænet været på en konstant rejse mod toppen og står i dag som en ikonisk bourgogneinstitution og omtales tilmed som kongen af Gevrey-Chambertin – en fornem titel taget i betragtning af Gevrey-Chambertins status som en af de mest prestigefulde vinkommuner i regionen. Domaine Armand Rousseau producerer intet mindre end 11 forskellige vine hvor hele syv er af Grand Cru-klassifikation. Selvom alle disse syv er interessante i et investeringsperspektiv, har domænets absolutte topvine, Chambertin og Chambertin-Clos de Bèze, været skelsættende og definerende for domænets vej til den absolutte top.  Vinene fra Domaine Rousseau er særdeles eftertragtede, også blandt de asiatiske vinkendere, og efterspørgslen besvares kun af en stærkt begrænset årlig produktion på under 10.000 flasker af Chambertin og helt ned til 6.000 flasker Chambertin-Clos de Bèze. Denne attraktive kombination af det stærkt begrænsede udbud af Armand Rousseaus topvine og den internationale efterspørgsel har resulteret i prisstigninger og glædet investorer og gør det fortsat. DOMAINE ARMAND ROUSDSEAU Tilmeld dig DH Wines nyhedsbrev og få de gode tilbud før alle andre TILMELD  

Morey Saint Denis 1er Cru Renaissance 2021

Domaine Remi Jobard Volnay 1er Cru 'Les Santenots' 2018

BESKRIVELSE Rémi Jobard foretager en manuel plukning af de økologiskdyrkede Pinot Noir-druer med en skrap selektering af klaserne, skånsom afstilkning og masning samt en lang, kølig gæring med druernes egne gærceller – først i udvendige gærtanke fra oktober til november og derefter i kælderen – i denne vins tilfælde på østrigske demi-muids (600 l., 25% nye) fra Stockinger. Derefter modnes vinen i 18 måneder på de samme træfade. Aftapningen foregår uden filtrering. I duften har Volnay 1. Cru Les Santenots en delikat, frugtig karakter, med spændende røgede nuancer af træ og vanilje. Smagen er meget sammensat, med toner af kirsebær, violer og milde krydderier (bl.a. kanel). Den har en fin balance mellem struktur, kødfuldhed og charme. I den ekstremt lange eftersmag afslører vinen en god tannin og en underliggende mineralitet, som giver et godt modspil til frugtsødmen. Serveres ved 12-14 grader til fuglevildt, lam, okse og modne hvidskimmeloste.