Champagne Dumangin Fils Premier Cru Extra Brut 2009

BESKRIVELSE Druedyrkning i Dumangin-familien går omkring 350 år tilbage - Firmin Dumangin (født i 1650'erne) var vindyrker i den nærliggende landsby Ludes.  Tidligt i det 21. århundrede efterfulgte Gilles Dumangin sin far, Jacky, og er en femte generation af champagneproducent.  Dumangin-familiens utrættelige bestræbelser på at producere den bedst mulige champagne af deres egne druer er blevet anerkendt af den prestigefyldte franske vinguide, Guide Hachette 2008, som har tildelt Dumangin Grand Réserve en Coup de Coeur. Denne Premier Cru Champagne, fra en fantastisk årgang, har en levende guldfarve.  Med aromaer af røde bær, der fører til en afbalanceret, fyldig smag og toasty undertoner, viser den en lang, tør finish. Attraktive, toasty aromaer her med krydret kiks og en meget levende, frisk og kødfuld fornemmelse i ganen.  Super afslappet, kødfuld hvid-fersken og grapefrugt smag.  Fin finesse og balance her.  Sprød, tør og jævn.  Lidt cashew til at lukke.  Drik eller hold.  92 point.  Champagne Premier Cru.  46% Pinot Noir, 54% Chardonnay.  Dosering 4,4 g/l.  Disgorged 1/3/2023. James Suckling - JamesSuckling.

549,-499 kr

Andre kiggede også på

Champagne Extra Brut 'Demi - Lune' Bruno Michel 2016

BESKRIVELSE Champagne  Extra Brut "Demi-Lune" fra Bruno Michel vingården er en autentisk og overraskende boble perfekt til at dele med venner. Den er lavet af rene Pinot Meunier-druer høstet i hånden og lagret i 18 måneder på bærmen. Den lyse strågule farve med gyldne highlights skinner i glasset, mens intense aromaer af sprød frugt, honning og brødskorpe fortryller næsen. Smagen er frisk, cremet, omsluttende, en kram af fremragende smagsvedholdenhed.  Farve Strålende strågul med gyldne nuancer, fin og vedvarende perlage Duft Intens afslører den noter af sprød frugt som æble og pære med strejf af honning og brødskorpe. Smag Frisk, omsluttende, cremet, mineralsk, krydret og med fremragende vedholdenhed Der er kun produceret 2105 flasker .!! Degogeret 11/2020 Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle vores gode tilbud før alle andre.

Champagne Dumangin Fils Premier Cru Extra Brut 2010 Rosé

BESKRIVELSE Druedyrkning i Dumangin-familien går omkring 350 år tilbage - Firmin Dumangin (født i 1650'erne) var vindyrker i den nærliggende landsby Ludes. Tidligt i det 21. århundrede efterfulgte Gilles Dumangin sin far, Jacky, og er en femte generation af champagneproducent. Dumangin-familiens utrættelige bestræbelser på at producere den bedst mulige champagne af deres egne druer er blevet anerkendt af den prestigefyldte franske vinguide, Guide Hachette 2008, som har tildelt Dumangin Grand Réserve en Coup de Coeur. Champagne Premier Cru. Rosé de Saignée Denne delikate og feminine champagne er god til fisk og skaldyr og østers, men udmærker sig alene for en vidunderlig aperitif. Vinmarker: Chigny Les Roses Montering: 50% Meunier; 25% Pinot Noir og 25% Chardonnay Vinifikation: rustfrit stål, maceration i 72 timer Diam kork (0% TCA = ingen korksmag) Disgorgment: EKSTRA BRUT (normalt 5,3 g/L)  

Champagne Cuvée Désir Extra Brut

Er du til mineralske og madvenlige Champagner - så er dette et "must buy"! Cuvée Désir er nemlig den "skarpeste" og mest fokuserede af Doyard-Mahé Champagnerne.  Den strågule farve efterfølges af en særdeles elegant og nærmest sprød næse med grønne æbl

Maurice Vesselle Champagne Grand Cru Extra Dry

BESKRIVELSE Didier Vesselle fremstiller flot champagne. Han bor i byen Bouzy, hvor Pinor Noir dominerer. Han bruger kun første presset “le ceur” – hjertet. Resten af vinen sælger han. Champagnerne får ikke den malolaktiske andengæring, hvor den skarpe æblesyre omdannes til den blidere mælkesyre. Det er fordi champagnerne lægger længe i kælderen, og derfor har brug for en skarpere syre, til den modne smag. Champagnerne er mundrensende og meget friske, selv efter 20 år i kælderen. Det er en terroir champagne, hvor mineralerne, kalk og en saltet smag blander sig med den lyse frugt. 80% Pinot Noir og 20% Chardonnay – minus malolaktisk gæring Vinen ligger og modner i gærresterne i min 10 år inden den degorgeres og sættes til salg Her er nødetoner, rugbrød og en flot frisk syre, der holder en 10 år gammel champagne ung og flot mange år frem. Vinen er maskulin med en frisk mundrensende syre, der understøttes af en saltet mineralitet. En farvorit Denne Extra Dry har en anelse sødme. Restsukkeret er 17 gram/liter. Umiddelbart skulle man tro, at den ville være sødere, men den er utroligt afpasset, så sødme og syre harmonerer som én enhed. Champagnen er blødere og mere imødekommende, og ville kunne bruges til det samme som en af vesselles “normale” champagner. Frisk, blød og imødekommende. En rigtig pleaser MAURICE VESELLE Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle de gode tilbud før alle andre.