Quintarelli Valpolicella Classico Superiore 2013

BESKRIVELSE 55% Corvina og Corvinone, 30% Rondinella og 15% Cabernet S, Nebbiolo, Croatina og Sangiovese. Druerne presses umiddelbart efter høsten. Efter 7-8 dages maceration starter gæringen. Herefter lægges vinen til side i ståltank, indtil februar, hvor vinen hældes på drueresterne fra Amarone produktionen. En anden gæring finder sted, hvor den tager aroma og smagsstoffer fra Amarone druerne. Så selv om der ikke står Ripasso på etiketten, er der faktisk sådan. Vinen får derefter lov at modne i slovenske fade i 7 år. Denne vin smager godt allerede nu, men er en vin, der vokser markant, hvis den får lov at ligge nogle år.  Gerne 5-10 år. Mineralitet, kirsebær, kirsebærsten bitterhed. En utrolig “renhed” i smagen. Det er kendetegnende i alle Quintarelli’s røde vine.

669 kr

Andre kiggede også på

Accordini Le Bessole Valpolicella Classico Superiore 2014

Vækst og modning af Corvina Veronese, Corvinone, Rondinella og Rossignola druesorter er løbende overvåget for at garantere den høje kvalitet. Ved hjælp af tekniske tilpasninger, har Accordini reduceret deres pesticidforbrug og samtidig minimeret fordampni

Fratelli Vogadori Valpolicella Ripasso Classico Superiore 2015

Fratelli Vogadori Lad det være sagt med det samme: Vogadori laver nogle knaldgode vine. En samlet rating på Vivino på 4,3 for alle vingårdens vine er det blevet til - og dette baseret på mere en 5.000 anmeldelser! Udvalget spænder fra den klassiske

Ilary Cordin Valpolicella Ripasso Classico Superiore 2009

Druerne til Ripasso Classico Superiore 2009 kommer fra Colline di Moron, et bakket område mellem San Pietro i Cariano og Negrar. Vinen er lavet på Corvina og Rondinella samt 10% Rossignola og trækker hele 15,5% alkohol. Lagret på store træfade i 24 måned

Massaro Norma Valpolicella Ripasso Classico Superiore 2021