El Pendola Davide Ceradini Amarone Della Valpolicella Classico

Amarone Della Valpolicella 2015 fra El Pendola har en intens bordeauxrød farve, smagen er fuldfed, varm og fløjelsblød. El Pendola, i det centrale Valpolicella, er en traditionel og velrenomeret vingård.

399 kr

Andre kiggede også på

Corteforte Recioto della Valpolicella Classico NV

Reciotoen anses af mange for at have stået fadder til Amaronen. Historien, kort, er denne at et par glemte fade bestemt for reciotoproduktionen blev lagret så længe at den blev mere bitter end en recioto skal være -og vupti så var amaronen født. Druerne

Amarone della Valpolicella 2009, Riserva

Accordini har lavet et utal af  legendariske Amaroner og her får du en af vores absolutte favoritter. Denne årgang af Amarone Riserva har fået hele 95 point af Luca Maroni, den ledende guru inden for Italiensk vin. Vinen har ligget i egetræsfade i hele

Ferragú Amarone della Valpolicella 2012

BESKRIVELSE Enhver Amarone-fan bør prøve denne vin mindst en gang! Vinen er produceret af Corvina, Corvinone, Croatina, Oseleta, Rondinella, fra en hektar vinmarker i Callore. Vinstokkene her er 20 år gamle. Alle druer håndhøstes i oktober måned og fragtes efterfølgende til det nærliggende vinhus i små kasser. Her tørrer druerne først ca. 70 dage, inden de knuses, afstilkes og gærer i temperaturkontrolleret ståltanke. Herefter fadlagrer vinen 48 måneder i franske og amerikanske egetræsfade og sidenhen min. 12 måneder i flasken inden frigivelse. Meget begrænset produktion på kun ca. 700 kasser årligt. Ublu, men godt integreret, 17,50% alkohol. Struktureret, rig, dyb og kompleks Amarone! Farven er helt mørk rubinrød. Intense aromaer af mørkefrugter, rosiner, marmelade, krydderier samt noter fra fadlagringen. Vinen er fed, fyldig og kraftfuld. Mærkbare og afrundet tanniner samt god syre sikre flot struktur i vinen, og er perfekt afstemt til den intense frugt. Smagen er intet mindre end utrolig intens og kompleks. Eftersmagen er rig og afrundet og utrolig lang. Server vinen ved 17-18° grader og giv gerne vinen luft mindst et par timer før servering, såfremt den drikkes allerede de kommende år. FERRAGU Tilmeld dig DH Wines nyhedsbrev og få de gode tilbud før alle andre TILMELD

Fasoli Gino La Corte Del Pozzo Amarone Della Valpolicella 2014

De bedste druer udvælges og høstes manuelt og tørres i små træbakker i 5 - 6 måneder, hvorefter de presses. Gæringen finder sted i ståltanke i omkring 25 - 35 dage, hvorefter den færdigudvikles i træfade i 40 måneder, før den kommer på flaske. En fyr