Château du Domaine de l'Eglise Pomerol 1990

BESKRIVELSE Sammensætningen i vinmarkerne er også den man finder i vinen med 95% Merlot og 5% Cabernet Franc. Gæringen foregår i temperaturregulerede tanke, og efter en malolaktisk gæring bliver vinen modnet i 16 måneder på egetræsfade af 225 l. , hvoraf de 60% er nye. I duften byder vinen på en god kompleksitet og frugtsødme, med Pomerols klassiske velour og charme. Smagen er meget fyldig og en smule voldsom i starten, men med lidt iltning i glasset kommer vinens mere delikate toner og harmoni frem. Den afslører toner af mørke bær, brombær og mørke moreller, men også mere vilde toner af skovbund, træ og vanilje. Eftersmagen er ganske blød og lang og meget charmerende. Server Château du Domaine de l’Eglise til vildtretter med tyttebær eller ribs, til grillet kalv, okse eller lammekød og til modne hvidskimmeloste. CHATEAU DU DOMAINE DE L´ÈGLISE Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle de gode tilbud før alle andre.

1799,-1599 kr

Andre kiggede også på

Château Cailleteau Bergeron, Blaye Côtes de Bordeaux, Trad. 2020

Vinen fremstår her i den enestående årgang 2020 med en mørk rød farve og givende, elegante aromaer af solbær, kaffe og lakrids. I munden har den velproportioneret frugt serveret med en elegant, fløjlsblød tekstur og dybe, saftige tanniner. Eftersmag

Château La Cabanne, Pomerol 2020

94-95 point | James Suckling: A firm, linear red with blackberry and blueberry aromas and flavors. Medium body and very fine, racy tannins. Pretty length to this. Structured. Best of the trilogy? 91-93+ point | Robert Parker's WA: A blend of 96% Merl

Château de Camensac, 5. Cru Haut Medoc 2020

93-94 point: James Suckling: "Lots of blackberries and blueberries with crushed stone and dried mushroom. Full-bodied and powerful with a long, intense finish." 91-93 point: Vinous:  "The 2020 de Camensac is a gorgeous, vibrant Haut-Médoc. Black cher

Domaine Morey-Coffinet Saint-Romain Sous le Château 2019

BESKRIVELSE INFORMATION OM DOMÆNE MOREY-COFFINET Domaine Morey-Coffinet ligger i Chassagne-Montrachet og er en 8,5 hektar stor vingård, der er et resultat af at slutte sig til Marc Morey og Fernand Coffinets godser. De fleste af vinmarkerne ligger i Chassagne-Montrachet, herunder den berømte premier crus la Romanée, Remilly og les Caillerets, men godset har også parceller i Puligny-Montrachet og Bâtard-Montrachet. Vinstokkene er dyrket økologisk (under certificering) og lagringen sker på egetræsfade som kan være op til 60% nye afhængig af årgange og cuvéer