Angeline California Pinot Noir 2018

Vingård i hjertet af Sonoma Russian River Valley men samarbejder med vinbønder i følgende områder - Sonoma County- Mendocino - Monterey - Santa Barbara og Paso Robles.
Ikke på lager

169 kr

Andre kiggede også på

Angeline California Pinot Noir 2018

Vingård i hjertet af Sonoma Russian River Valley men samarbejder med vinbønder i følgende områder - Sonoma County- Mendocino - Monterey - Santa Barbara og Paso Robles. Vingården ejes af Courtney Benham som grundlagde Angeline i 1990 for at hæve bar

Grayson Cellars, California Pinot Noir Block Nine 2019 (v/6stk)

Grayson Cellars kom til verden i 2004 som ægteparret Kathleen og Mike O'Connell stille protest mod markedssituationen på den californiske vinscene. De syntes at de gode vine fra de berømte vingårde var alt for dyre og samtidig fandt de at mastodonterne E.& J. Gallo og Martini, der sad tungt på markedet for billigere vine , havde bevæget sig ud på en alt for sød tangent i deres forsøg på at please de forbrugere, der skulle tage det vanskelige spring fra Coca-Cola til vin.De skabte derfor en serie af prisvenlige let drikkelige druetypiske vine, hvor frugten ikke (alene) var funderet på restsødme, og da vinene ramte markedet fik de hurtigt et stort publikum samtidig med at både Wine Enthusiast og Wine Spectator kom på banen og placerede dem i deres lukrative kategorier Best Buy og Best Value.Det er i dag den meget erfarne vinmager Larry Levin, der fik 18 årgange under bæltet på det berømte Dry Creek Vineyard og yderligere 9 hos Icon Estates (bl.a. Robert Mondavi, Ravenswood og Quintessa) , som nu sammen med sit team styrer løjerne på det store Ranch Winery, hvor vinene produceres. Her er der tale om frugt fra den såkaldte Caiden’s Wineyard, som Kathleen og Mike O'Connell har lejet fordi deres drue- og vindealere simpelthen ikke længere kan skaffe nok kvalificeret Pinot Noir. Vinen er gæret i rustfrit stål og efterfølgende modnet 4-5 måneder på franske fade frem mod aftapningen på flaske, der fandt sted i april 2019.En nydelig Pinot Noir som kommer i et rigt, blidt og modent udtryk, men samtidigt også med så megen friskhed, at de underliggende noter af hindbærsyltetøj forbliver tilpas afdæmpede. I stedet dejlige saftige blommer og kirsebær som finder sammen med strejf af viol og søde krydderier fra det korte fadkys på en måde, som ikke undgår at imponere.

Avalon Winery, California Pinot Noir 2017

Blød, saftig og uimodståelig charmerende Pinot Noir. Vinen springer op af glasset med noter af kandiserede kirsebær, hindbær og blomme, suppleret af engelsk lakrids og søde bagekrydderier. Fløjlsagtig mundfølelse, med en tæt kerne af modne sommerbær og ristede toner fra fadet. En utrolig alsidig og lettilgængelig vin, der besidder en flot balance mellem friskhed og fuldmoden frugt.