Casa Sant'Orsola Brachetto D'Acqui Dolce

En skøn Brachetto, der vil behage selv de mest kræsne ganer. Server den som en dejlig forfriskende dessertvin, eksempelvis til kold rabarbersuppe med vaniljeis. Denne druesort dyrkes hovedsageligt i Piemonte regionen i det Nordvestlige Italien.

99 kr

Andre kiggede også på

Casa Sant'Orsola Brachetto D'Acqui Dolce

En skøn Brachetto, der vil behage selv de mest kræsne ganer. Server den som en dejlig forfriskende dessertvin, eksempelvis til kold rabarbersuppe med vaniljeis. Denne druesort dyrkes hovedsageligt i Piemonte regionen i det Nordvestlige Italien. Man stifte

Casa Sant'Orsola - Moscato D'Asti DOCG

Casa Sant Orsola Moscato D'Asti er en forfriskende sød mousserende vin fra regionen Piemonte i det Nordlige Italien. På vinmarkerne rundt omkring byen Asti henter producenten de soldmodne Moscato druer som vinificeres og bliver forvandlet til den perlende, sødlige og festlige elixir, som er blevet kendt verden over; Moscato fra Asti.Nyd Orsola Moscato D'Asti til is desserter eller kage med frisk frugt, eller servér den afkølet og nyd den for sig selv.

Casa Sant'Orsola - Brachetto D'Acqui DOCG

Brachetto druen har i mange år stået i skyggen af søsteren Moscato. Begge druer kommer fra det nordlige Italien, nærmere betegnet Piemonte. I modsætning til sin søster, Moscato, resultere vinene lavet på Brachetto i en mørk dyb rød, mousserende vin som typisk er let perlende eller mousserende og med samme sødme som en Moscato D'asti. Til forskel fra Moscatos tropiske gule frugt, får Brachetto nuancer af små røde sommerbær.Brachetto er den perfekte ledsager til friske sommer desserter med is og bær. Den kan dog også altid nydes iskold for sig selv.