Vinkammeret

Hundredvis af vin. Samlet ét sted.

Find den helt rigtige mousserende vin

Mousserende vin til enhver smag

Vi bestræber os på at kunne præsentere så mange forskellige slags mousserende vin for dig, da du så kan finde den der passer helt perfekt til dig og dine smagsløg. Når du har fundet den mousserende vin som du ønsker at købe, bliver du sendt videre til forhandleren.

Forskellige slags mousserende vine

Der findes et hav af forskellige slags mousserende vine, som kan bruges til for eksempel velkomstdrinks eller drikkes til søndagsbrunchen.

Mousserende vine fra forskellige lande

Den mousserende vin bliver produceret i forskellige udgaver og kommer fra forskellige lande. Nogle af de mest kendte mousserende vin er Cava fra Spanien, Asti fra Italien og Prosecco fra Italien.

Populære mousserende vine

Oxenberry Sparkling Shiraz

Et blend er forskellige årgange hvor kombinationen af frisk ung shiraz og kompleks shiraz med alder giver en eminent balanceret vin. Frisk og indbydende og alligevel med masser af dybde og vinøs eftersmag. Dyb rød farve med toner af mørke bær hele vejen i

Schild Estate Chardonnay Pinot Noir

Shield Estate Chardonnay Pinot Noir Her er en sikker mousserende vin, der tager kegler hver gang!Den har en delikate smag og naturlige surhedsgrad som for vinen til at danse på tungen og give en løftet stemning. I glasset ser man en svag gul/grøn farve

Crémant de Bourgogne Bailly-Lapierre Pinot Noir Brut

En Crémant af stor karakter, den er stilfuld, dyb og kraftig med en dejlig frugtsmag i munden. Kan anbefales til aperitif, skaldyr, magert fjerkræ og alle fisketyper.

Skærsøgaard Dons Red Barrique 2014

En flot Dansk mousserende vin med dejlig smag, dybrød farve og en fyldig, skummende og blød mousse. International sølvmedalje - AWC-Vienna 2017.

Vidste du...

At mousserende vin er egentlig vin tilsat kulsyre, hvor man typisk følger den traditionelle champagne metode, som er at man foretager vinens gæringsproces over to fermenteringer. Man tilsætter en gær og sukker blanding til basisvinen., hvorefter man lukker flasken og holdes lukket i minimum et år. Dette giver vinen tid til at modne på bundfaldet. Når bundfaldet er samlet i flaskens hals, skal man degorgere. Dette betyder at flaskehalsen nedkøles, hvorefter man ved at poppe flasken ikke mister kulsyren i vinen. Afslutningsvist tilsætter man en blanding af vin og sukker, hvor mængden af sukker afgør hvor sød eller tør vinen skal være. Man kan dog også producere vinen på en anden og billigere måde, hvor den sekundær fermentering foregår i store gæringstanke. Mousserende vin kan også sagtens drikkes til et måltid mad, dog afhænger det meget af vinens tørhedsgrad og smag. En tør mousserende vin passer godt til for eksempel østers og kaviar, men også til skaldyr og fisk, eller ris og tapas.