Weingut in den Zehn Morgen, Kreuznacher Pinot Noir rosé 2021

I glasset viser Kreuznach Pinot Noir Rosé 2019 en intens laksefarvet vin med en let rubinrød refleks. Allerede i duften kan man mærke, at der er tale om en behagelig frisk og ret krydret rosé, der kombinerer drikkeglæde med kompleksitet. Man noterer sig søde og sure kirsebær, såvel som røde ribs og rabarber. I smagen på denne læskende Pinot Noir Rosé fornemmer man en meget let sød frugt af vilde hindbær, men denne modne frugt er på ingen måde det afgørende element. Det er snarere de krydrede og tørre noter, der minder om tørt træ, der gør vinen kompleks og gør den til glimrende akkompagnement til mad. Samtidig sikrer den friske syrestruktur og den elegante frugt stor drikkeglæde.

129 kr

Andre kiggede også på

Weingut Wittmann, Rosé Trocken Grüne Hügel 2021 (v/6stk)

En lyserød sommerflirt, som kommer med så meget dejlig aroma og saftighed fra modne røde bær, at det er svært at forstå, at vinen teknisk set er knastør. Det er ikke en vin, som skal gradbøjes. Ungdommelig friskhed i flydende form. Sjov og en lille smule forførende.

Lucas & Lewellen, Santa Barbera County Rosé of Pinot Noir 2020

Spændende rosévin, hvor 94% Pinot Noir og 6% Viognier gærer sammen. Druerne høstes tidligt om morgenen, presses og udbløder natten over i ståltanke. På denne måde får mosten sin fine rosafarve fra Pinot Noir druen. Aromaen er kompleks med lag af frugt, fine små røde bær og flint.

Lucien Crochet, Sancerre Pinot Rose 2021

Fremstillet af den ædle Pinot Noir drue, kombinerer denne rosé den intense rene smag af jordbær og hindbær afsluttende med en let mineralsk karakter. Eftersmagen tilføjer vinen et strejf af krydderi, der netop gør denne Rosé charmerende og meget lækker på den elegante måde.

Pinot Noir Vin de France 2020

Vinen har en lys-transparent rød farve og en frisk, elegant rødfrugtet og kølig næse med jordbær, hindbær og krydderier. I smagen er den så frisk, blød og letløbende, at den alt for nemt drikkes i alt for store slurke! Drik denne elegante, saftige v