Vista Alegre Rose port 50 cl.

Dybt inde i Douro-dalen, ved byen Pinhão, ligger Quinta Vista Alegre. Fra Portvinshusets marker i Baixa Corgo og Cima Corgo, er druerne fra de gamle vinstokke blevet til denne dejlige og delikate rosé-portvin. Vista Alegre Rosé Port er en ung og moderne portvin, med en frisk intens aroma og en frugtig sødme med smag af bær og røde frugter.

99 kr

Andre kiggede også på

Vista Alegre Rose port 50 cl.

Dybt inde i Douro-dalen, ved byen Pinhão, ligger Quinta Vista Alegre. Fra Portvinshusets marker i Baixa Corgo og Cima Corgo, er druerne fra de gamle vinstokke blevet til denne dejlige og delikate rosé-portvin.Vista Alegre Rosé Port er en ung og moderne portvin, med en frisk intens aroma og en frugtig sødme med smag af bær og røde frugter.

Taylor's Vintage Port 2016 - 37,5 cl, halvflaske

Druerne til Taylor's Vintage Port kommer fra 3 vingårde i Douro-dalen: Quinta de Vargellas, Quinta de Terra Feita og Quinta do Junco - 3 forskellige A-klassificerede quintaer og 3 forskellige mikroklimaer. Netop heri ligger hele forskellen:Quinta de Vargellas bidrager med enorm struktur, Quinta de Terra Feita med overdådig frugt og feminin elegance og Quinta do Junco med friskhed og syre.I hænderne på David Guimaraens samles alle elementerne til én magisk helhed.Taylor's Vintage Port 2016 er kulsort i glasset. Kirsebær, blåbær og friske blommer. Et strejf af cedertræ. Smager forbandet godt nu - og sikkert bedre om mange år.

Graham's Vintage Port 2016 150 cl. (v/2stk)

Druerne til Grahams Vintage port 2016 håndplukkes på de gamle terrasser og bringes forsigtigt til vineriet, hvor ca. halvdelen presses efter de traditionelle forskrifter. Anden halvdel presses ved hjælp af en ny revolutionerende robot, som skaber et nænsomt og konsekvent pres. Druerne gæres ved 28-30 grader, og så snart mosten har opnået en tilfredsstillende druesødme (efter 48 timer), stoppes gæringen ved at tilsætte en 77% druesprit i forholdet 1-5. Mosten lægges på træfade i 18 måneder, hvor den udvikler sig yderligere.

Quinta das Carvalhas, Late Bottled Vintage Port 2017 - 37,5 cl, halvflaske

Quinta das Carvalhas, Late Bottled Vintage Port 2017 - 37,5 cl er kvalitets portvin, halvflaske med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.