Vina Bujanda, Tempranillo Rosé 2020

Lækker rosévin lavet udelukkende på Tempranillo druer, vinen har frugtagtige aromaer af jordbær, hindbær og cassis, har en frisk, fuld og rund mundfornemmelse med en lang finish og en behagelig eftersmag. Perfekt på en varm dag.

89 kr

Andre kiggede også på

Vina Bujanda, Tempranillo Rosé 2020

Lækker rosévin lavet udelukkende på Tempranillo druer, vinen har frugtagtige aromaer af jordbær, hindbær og cassis, har en frisk, fuld og rund mundfornemmelse med en lang finish og en behagelig eftersmag.Perfekt på en varm dag.

Candidato, Tempranillo Rosé 2021

Dejlig frugtbetonet rosévin lavet på 100% Tempranillo fra Castilla la Mancha. Duften er indbydende af modne røde bær og farven er flot lyserød. Smagen er medium fyldig og saftbetonet, hvilket gør sig godt til fisk og skaldyr samt bare til at nyde.Server ved 6-8°C i almindelige hvidvinsglas til lette sommerretter eller bare fordi der altid er en grund til at drikke rosé.

Aldea, Rosé Tempranillo, 0,0 Alcohol Free

Her får du et glas vin til dig, der gerne vil skåle med til roséaften, men også gerne vil køre hjem. Man skal nemlig ikke snydes for rosé, bare fordi man ikke skal have alkohol - og her får du et fornuftigt glas alkoholfri vin, som har masser af fin bærduft og en fin og elegant smag af friske bær.