Taittinger, Comtes de Champagne Rosé 2007

Comtes de Champagne Rose er lavet på druer fra 100% Grand Cru byer og produceres kun i de allerbedste årgang. Chardonnay druerne i dette cuvee kommer fra nogle af de mest kendte vinmarker i det prestigiøse Côte de Blancs, og Pinot Noir druerne kommer fra Montagne de Reims. Man benytter kun juice fra den første presning, for at sikre den ønskede struktur og det lange lagrings potentiale, som er så essentielt for denne exceptionelle Champagne.

1750 kr

Andre kiggede også på

Taittinger, Comtes de Champagne Rosé 2007

Comtes de Champagne Rose er lavet på druer fra 100% Grand Cru byer og produceres kun i de allerbedste årgang.Chardonnay druerne i dette cuvee kommer fra nogle af de mest kendte vinmarker i det prestigiøse Côte de Blancs, og Pinot Noir druerne kommer fra Montagne de Reims.Man benytter kun juice fra den første presning, for at sikre den ønskede struktur og det lange lagrings potentiale, som er så essentielt for denne exceptionelle Champagne.

De Saint Gall, Champagne Brut Rosé

En herlig frisk og saftig rosé Champagne med noter af jordbær og hindbær. Duften er frisk med rene røde bær samt en underliggende tone af æbler og citrus. Smagen er fint balanceret og styret af små bobler der smyger sig hen over tungen. Igen er der noter af friske bær og en herlig syre.En Champagne der er fremstillet på en rygrad af Chardonnay, som er De Saint Galls signaturdrue. Heri er der kombineret med 24% Pinot Noir som er gæret uden skindkontakt og derfor er hvid. Så som noget helt unikt er denne roséudgave fremstillet ved at man har blandet 16 % rødvin i til sidst, for at skabe den flotte farve. Derved bevarer man friskheden og får kombineret sig til den flotte farve og smagsnoter af røde bær.

Champagne J. Lassalle, Champagne Réserve de Grandes Années Rosé Brut (v/6stk)

Duften er præget af sirlige røde sommerbær som hindbær og jordbær med en snert af orange og grape. De 36 måneder sur lie fornægter sig ikke og frugtnuancer er fint bakket op af toast, nybagt brød og macadamianødder.