Schola Sarmenti, Masserei Negroamaro Rosato 2021

En dynamisk nuance åbner vejen for en række blomster og sprøde røde frugter; delikat, men alligevel gennemtrængende, en vin, der udviser en fantastisk dynamik. Behagelig frisk, letdrikkelig vin med en udvidende frugtagtig aroma, der minder om solen og varmen fra et land, der nidkært er lukket mellem to vidunderlige have. En ung, smidig vin, der slukker din tørst.

149 kr

Andre kiggede også på

Assuli, Fiordispina Perricone Rosato 2021

Vinen er produceret på 100 % af den lokale drue Perricone, og her får du en meget appetitlig, karakterfuld og forfriskende Rosé-vin med frugtige noter, blomster og et hint af Østens spices. Dertil kommer vilde jordbær, kirsebær samt lidt citrus. Gå trygt i clinch med denne originale Fiordispina Perricone Rosato fra Assuli.

Schola Sarmenti, Antieri Susumaniello Rosé 2021

Schola Sarmentis Antieri er en lækker forfriskene italiensk Rosévin lavet på 100% håndhøstede Susumaniello druer. Serveres bedst ved 10-12 grader, til lette fiskeanretninger eller på terrassen

Schola Sarmenti, Masserei Negroamaro Rosato 2021

En dynamisk nuance åbner vejen for en række blomster og sprøde røde frugter; delikat, men alligevel gennemtrængende, en vin, der udviser en fantastisk dynamik.Behagelig frisk, letdrikkelig vin med en udvidende frugtagtig aroma, der minder om solen og varmen fra et land, der nidkært er lukket mellem to vidunderlige have. En ung, smidig vin, der slukker din tørst.

Schola Sarmenti, Nauna Salento Negroamaro-Primitivo 2019

Nauna er pakket ind i en triumf af dufte. Balsamico, dybe modne frugtaromaer glider jævnt ind i en chokolade- og tobaksfinish.En solid vin med rigelige røgede noter og en finkornet tekstur. Ekstraordinært vedholdende, med bløde runde tanniner, der forlænges blidt og en velafbalanceret, lang finish.