Pinot Noir Rosé 2022

Sipp Macks Pinot Noir Rosé er en elegant, sprød og nærmest cremet rosé-vin, som både egner sig som alene-vin på terrassen eller som madvin til sommerens mere lette retter.

99,95 kr

Andre kiggede også på

Pinot Noir Rosé 2022

Sipp Macks Pinot Noir Rosé er en elegant, sprød og nærmest cremet rosé-vin, som både egner sig som alene-vin på terrassen eller som madvin til sommerens mere lette retter. Vinen står med en klar lys-rød kulør og liflige aromaer af jordbær, umodne hindb

Stepp, Pinot Noir Rosé 2022

Gerd Stepps Pinot Noir Rosé emmer af sommer og Pinot. Den sarte lyserøde farve gemmer på en duft af skovjordbær og lidt fersken. De røde bær går igen i smagen, hvor der også er noter af mere modne jordbær og hindbær, vinen er mellemfylding og med en god frugtsyre, som prikker behageligt på tungen. Let cremet i afslutningen som efterlader spor af hindbær i eftersmagen. En perfekt tørstslukker eller til en let sommersalat med grillet kylling, cashewnødder og melon. Server den ved 7-9 °C af almindelige hvidvinsglas.

La Campagne, Pinot Noir Rosé Gascogne 2022 (v/6stk)

I ly af nattens mørke - og lave temperaturer - plukkes druerne til denne lyse og frugtige rosévin. Druerne presses med det samme og sikrer vinen et let udtryk i både farve og smag. Her er virkelig tale om Rosé der smager af det omskiftelige middelhavsklima, hvorfra den kommer. Friske vinde fra vest og en kalkholdig jord, giver Pinot Noir-druerne i Gascogne ideelle vækstbetingelser. Resultatet er rosévin med en sart lyserød farve og en læskende frisk smag. I glasset lægger den sig fin - i pastelfarvet pink, med violette undertoner. Duften er diskret krydret, mens smagen er en behagelig kombination af jorddbær, hindbær, vandmelon og et hint af syrlig tranebær. Stilen er udpræget frisk og efterlader et behageligt aftryk af godt håndværk. Rosévin som denne kan fint nydes- uden andet end godt selskab, men vil også brillere til friske fiskeretter, chevre chaud eller sprød salat med grillet kylling.

Parey Dumont, Collection Prestige Pinot Noir Rosé 2021 (v/6stk)

Fantastisk, frisk rosé med en skarp, læskende syre og bløde sofistikerede aromaer. Strukturen er blød og cremet – en sikker sommervinder.