Maison Sauvion, Crémant de Loire Rosé Les Rafelieres (v/6stk) - Crémant

En elegant Crémant fra Loira med flotte små vedvarende og livlige perler, og så skader det jo ikke, at den med sin lys pinke nuance ser godt ud. Fin frugt med behagelige noter af saftige røde hindbær, ribs, lidt peber, grønne urter som sladrer om druen og så lidt citrus til sidst som sparker oplevelsen i en friskere retning. Slank uden at virke mager. Snarere elegant.

149,-126,65 kr

Andre kiggede også på

Domaine Rolet, Cremant du Jura Rosé - Crémant

En herlig frisk mousserende vin fra Jura distriktet. Det vælter op af glasset med friske grønne noter af æble og i baggrunden citrusfrugt. Smagen er mild, men med fine små bobler der fylder mundhulen. Frugten dominerer, men kvalitetsniveauet understreges af fine noter fra lagringen af flødekaramel og frisk brød. En balanceret vin, som er god til lette fiskeretter, eller som velkomst.I Jura distriktet arbejder Domaine Rolet med de bedste druer fra Champagne og fremstiller en Cremant som smagsmæssigt lægger sig tydeligt op af det mere berømte område. Cremant er en betegnelse der bruges om mousserende vin fra andre områder i Frankrig end Champagne. Pinot Noir og Chardonnay blandes og gæringen foretages klassisk, først i gæringstanke og efterfølgende i flasken. Denne metode er med til at give den klassiske komplekse stil.

Maison Sauvion, Rosé d'Anjou, Chemin des Sables 2020 (v/6stk)

En perfekt terassevin, der skænkes med modne jordbær, ribs og en snert af mynte til næsen, og derpå opleves dejligt aromatisk i munden hvor den lette sødme balanceres af en sprød syre, som etablerer en nærmest tør afslutning.

Crémant de Bordeaux rosé AOC 2022