Lucien Crochet, Sancerre Pinot Rose 2021

Fremstillet af den ædle Pinot Noir drue, kombinerer denne rosé den intense rene smag af jordbær og hindbær afsluttende med en let mineralsk karakter. Eftersmagen tilføjer vinen et strejf af krydderi, der netop gør denne Rosé charmerende og meget lækker på den elegante måde.

199,-176,04 kr

Andre kiggede også på

Rose Infinie, Cotes de Provence Rosé 2021

Denne flotte rosé er lavet af druerne Grenache Noir, Syrah og lidt Cinsalt. Den besidder en smuk, sart Litchi farve og duften er en blanding mellem citrusfrugter, skovjordbær og friske krydderurter. Smagen er herlig forfriskende, nærmest læskende og har en flot frisk frugtsyre samt stor aromakoncentration – alt sammen i balance og en utrolig elegance.

Il Borro, Rose del Borro IGT Toscana Sangiovese 2020

Lækker og alsidig toscansk rosévin med flotte anmeldelser, bl.a. fik årgang 2018 disse anmeldelser: 92 point af James Suckling: This is a new rosé that will give many Provence wines a run for their money. Lots of pretty dried strawberry with orange peel character. Medium body, dense and fruity yet always fresh and lively. Crisp finish. Drink now. 5 stjerner - Jesper Bo Bendtsen, Smag På Vin: Mørk, i retning af orangefarvet rosé fra Italien med friske og let sarte noter af jordbær, små grønne noter og en smule appelsinskal. I munden er der en pæn fylde med fine jordbærnoter og let citrus. Let bærsødme spiller fint sammen med en frisk syre. Ren og pæn længde på eftersmagen. Flot rosé med mange anvendelsesmuligheder – kan sagtens nydes solo eller til let anretning ved aperitiffen – men prøv den også til grønne retter med lyst kød.5 stjerner & Godt køb - Thomas Rydberg, Ekstra Bladet: Røde kirsebær i næsen. En fyldig og flot rosé med masser af røde bærnoter, blomster pakket ind i en pæn syre. Vellavet vin fra Toscana med en sprød afslutning.

Misty Cove Wines, Landmark Rose 2021

Druesammensætningen i Landmark Rosé giver en sjælden kompleksitet og harmoni for en rosévin. Vinen har en lys, pink farve og friske, en smule eksotiske aromaer af sommerfrugter, buskblomster og citrus. I munden har den en god tørhed og finesse samt en flot fedme til sidst. Især Pinot Gris giver lidt vildskab, og det er ganske spændende i en rosévin.

Mordorée, Tavel Rose, Reine des Bois 2020

er kvalitets rosévin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.