Leitz, Eins Zwei Zero, Rosé Alcohol Free

Eins Zwei Zero Rosé er en flot alkoholfri rosévin. Den dealkoholiseres forsigtigt, så man bevarer de naturlige aromaer og nuancer i vinen.

89,-67,15 kr

Andre kiggede også på

Leitz, Eins Zwei Zero, Riesling Alcohol Free (v/6stk)

Eins-Zwei-Dry Riesling fra Leitz er en alkoholfri, tør hvidvin fra Rheingau med en frisk syrestruktur.En sprød vin, der viser noter af kalk og citrusfrugt i duften, samt overraskende noter af rabarber, røde æbler og en anelse mineralitet.I smagen har den en delikat lethed og friskhed.

Leitz, Cabernet Red Alcohol Free

er kvalitets rødvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

Leitz Eins Zwei Zero Rosé - Alcohol Free

Leitz Ein Zwei Zero Rosé er noget så sjældent som en alkoholfri vin, der faktisk smager som vin. Den er lavet på druerne Merlot, Pinot Noir og Blauer Portugieser, og gennemgår en nænsom de-alkoholisering via vakuumdestillation, hvilket bevarer så meget sm

Leitz, Eins Zwei Dry, Rheingau Riesling 2021 (v/6stk)

Johannes Leitz overtog familievingården fra sin far i 1999 efter at have stået for vinfremstillingen siden 1985. Under Johannes’ ejerskab er Leitz kun gået én vej – opad! Kvaliteten er steget fra god til verdensklasse og man har formået at udvide markerne med nogle af de bedste parceller omkring byen Rüdesheim.Bjergskråningen vest for og umiddelbart omkring Rüdesheim er et af de mest magiske terroirs i hele verden til fremstilling af vine på rieslingdruen – og dermed et af de mest magiske terroirs i hele verden til fremstilling af hvidvin!