Charles Smith,Band of Roses Rosé 2020

Band of Roses Rosé er baseret på pinot gris og skabt af winemaker Charles Smith i Washington State. Washington har et fremragende klima for vinproduktion, da kølige nætter og lange lyse dage sikrer de optimale forhold. Band of Roses er en tør rosé fra ståfade, hvorfor vinen er ekstremt frugtig og frisk. Band of Roses Rosé er silkeblød, aromatisk, pulserende og indbydende rosé, som vil blæse dig bagover i en symfoni af de fineste toner, pinot gris kan give.

145 kr

Andre kiggede også på

Ampelos, Rosé of Syrah 2019

En velsmagende, og næsten rødvinsagtig, rosé fra danske Peter Works. Friske noter af melon, appelsin og granatæble. Smagen er læskende, stadig med stor dybde og noter af friske røde bær og vandmelon. Fremragende balanceret med frugtsyre og modenhed. Perfekt sammen med laks, eller salater.Peter Works og hans kone vil med denne rosé virkelig gerne opnå friskhed og en vin der kan drikkes uden omsvøb. Syrah druen komplementeres i det endelige blend af en anelse Riesling og lidt Grenache. Dette for at tilføre mere kompleksitet og friskhed. Vinen gæres langsomt, ved lav temperatur, og derved forbliver vinen ren og frisk i stilen.

Charles Smith,Band of Roses Rosé 2020

Band of Roses Rosé er baseret på pinot gris og skabt af winemaker Charles Smith i Washington State. Washington har et fremragende klima for vinproduktion, da kølige nætter og lange lyse dage sikrer de optimale forhold. Band of Roses er en tør rosé fra ståfade, hvorfor vinen er ekstremt frugtig og frisk. Band of Roses Rosé er silkeblød, aromatisk, pulserende og indbydende rosé, som vil blæse dig bagover i en symfoni af de fineste toner, pinot gris kan give. Noter af fersken, blomster og citroner brager op ad glasset!

Lucas & Lewellen, Santa Barbera County Rosé of Pinot Noir 2020

Spændende rosévin, hvor 94% Pinot Noir og 6% Viognier gærer sammen. Druerne høstes tidligt om morgenen, presses og udbløder natten over i ståltanke. På denne måde får mosten sin fine rosafarve fra Pinot Noir druen. Aromaen er kompleks med lag af frugt, fine små røde bær og flint.