Charles Heidsieck, Champagne Rose Reserve

Sofistikeret, støvet-lyserød champagne med lysende glimt af vilde roser og livlige bobler, der varer længere end normalt som et resultat af vinens langsomme modning – 36 måneder i en to tusind årgammel kalkstenskrypt. Næsen: En base på 20% reserve-vine, 5-6% uhyre elegante rødvine – alle nøje udvalgte crû - sikrer denne rosé en underspillet og dog kompleks duft med noter af hjemmelavet jordbærsyltetøj, frugtagtig sødme af blodferskner, ingefærkager og kanel. Smag: En kraft- og smagsrig mundfuld med eksplosioner af jordbær, hindbær og brombær svøbt i fløjlsblødt flødeskum.

487 kr

Andre kiggede også på

Piper Heidsieck, Cuvee Rare Rose 2008

er kvalitets champagne med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

Charles Heidsieck, Champagne Rose Reserve

Sofistikeret, støvet-lyserød champagne med lysende glimt af vilde roser og livlige bobler, der varer længere end normalt som et resultat af vinens langsomme modning – 36 måneder i en to tusind årgammel kalkstenskrypt.Næsen: En base på 20% reserve-vine, 5-6% uhyre elegante rødvine – alle nøje udvalgte crû - sikrer denne rosé en underspillet og dog kompleks duft med noter af hjemmelavet jordbærsyltetøj, frugtagtig sødme af blodferskner, ingefærkager og kanel. Smag: En kraft- og smagsrig mundfuld med eksplosioner af jordbær, hindbær og brombær svøbt i fløjlsblødt flødeskum.

Charles Heidsieck, Champagne Brut Reserve

Sprudlende smag med en vitalitet, der finder en naturlig balance i ganen. En livlig og sprød vin med blød og lang fininsh.Klar lys gulgylden farve med en livlig funklen.DuftDelikat duft, frisk og imødekommende bouquet. En sand kavalkade af duftindtryk. Viol blandet med græsstrå og duggende bregner. Bouqueten går over i varme nuancer, som hvede og moden ananas. Anstrøg af nøddekage og lang finish.Serveres tilAperitif. Til kammuslinger marineret i citron og olivenolie, smagfulde fiskeretter og lyst kød. Uovertruffen til kaviar.