Champagne Philipponnat, Champagne Cuvée 1522 Rosé Extra Brut 2007 (v/6stk)

En kobberfarve Champagne med ekstraordinært fine og livlige bobler. Den er pikant krydret i næsen. Nærmest med raffinerede strejf af espelette peber, som smelter fint sammen med noter af kirsch, kirsebær og modne ferskner inden man overraskes over den meget aromatiske smag, hvor fylden balanceres af en storartet friskhed i finishen.

1195,-1015,75 kr

Andre kiggede også på

Champagne Diebolt-Vallois, Champagne Tradition Brut (v/6stk)

Dette er den glimrende all round Champagne fra Diebolt-Vallois, der er en lille efterhånden ikonisk familieejet récoltant manipulant, som holder til på rue Neuve i landsbyen Cremant, der på grund af de omkringliggende prestigefyldte vinmarker bliver kaldt Chardonnay-druernes højborg i Champagne.Sammen med roséen er dette den eneste cuvée fra Diebolt, hvor der sniger andre druer end Chardonnay ind i drueblandingen. Nærmere bestemt 30-40% Pinot Noir og nogle gange også helt op til 30% Pinot Meunier alt afhænig af hvilken årgang, der udgår rygraden i den aktuelle cuvée. Og da dette er en Champagne hvori man gerne vil accentuere friskheden er der tale om behersket anvendelse af den såkaldte vin de reserve og blot 24 måneders modning inden flaskerne degorgeres og lige justeres med en dosage på 6-8g inden Champagneproppen skyde på plads.Briochebrød, nødder, gule æbler og skovjordbær i næsen, og i munden fortsætter aromaerne fra lagringen med gærresterne med ristet brød, rugbræd, fløde, æblekompot og citrus. Meget fine bobler, god struktur i et klassisk udtryk.

Domaine Bott Geyl, Crémant d'Alsace Extra Brut Bio (v/6stk) - Crémant

Det er efterhånden nogle år siden Jean-Christophe Bott overraskede os med sin nye mousserende vin, og fra at være et vellykket eksperiment er dette nu en vin, som Jean-Christophe er meget stolt over.Druerne kommer fra en lille flok at druedyrkere som alle har omlagt til økologiske dyrkningsprincipper, eller er i færd med det. Halvdelen af druerne er Pinot Blanc og den anden halvdel er nogenlunde ligeligt fordelt mellem Chardonnay og Pinot Noir. De vinificeres hver for sig og sammenstikkes bagefter til den endelige vin, som fyldes på flasker med lidt sukker og lidt gær som Jean-Christophe selv har opformeret. Herefter får flaskerne fred og ro til at udvikle de fine bobler i mindst 24 måneder, hvilket er mere en dobbelt så lang tid som mindstekravet til en Crémant d'Alsace. Herefter degorgeres vinen og justeres til Extra Brut med bare 3-5g sukker.Resultatet er en vidunderlig mousserende vin med meget fine og vedvarende bobler. Den er ganske fyldig, mildt blomstrende og først og fremmest gnistrende ren.

Champagne Locret-Lachaud, Champagne de l'Abbatiale Brut 1. Cru (v/6stk)

Smukt tæt skum og fine små vedvarende perler. Trods de 48 måneder i flasken stadig dejligt til den let blomstrende frugtige side med både æbler og fin moden citrus og derpå en rund mundfølelse, god smagsdybde og sirlige toastede aromaer som fuldender oplevelsen af solidt håndværk fra Charlotte Locret. Der er tal eom gæring i en blanding af fade, beton og rustfrit stål uden fremmede gærstammer og med fuld malolaktisk forgæring inden vinene fra årets høst blandes med op til 25% fra de 2 foregående år til den endelige cuvée. Herefter følger den fornyede gæring i flaskerne og modningen i 48 måneder sammen med gærresterne frem mod degorgement og en dosage på 8-9 gram pr. liter.

De Venoge Champagne Princes Extra Brut

er kvalitets champagne med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.