Ca dei Frati, Rosa dei Frati DOC 2021

Rosa dei Frati er fremstillet af Gropello, Marzemino, Sangiovese og Barbera. Lagret 6 måneder på ståltank. Sart rosa farve med en duft der besidder elegante toner af friske grønne æbler. Flot frisk smag med svage antydninger af lidt mørkere frugt fra de blå druer. Er perfekt som sommervin, til lettere charcuterivarer samt naturligvis fisk.

159,-126,68 kr

Andre kiggede også på

Ca dei Frati, Rosa dei Frati DOC 2021

Rosa dei Frati er fremstillet af Gropello, Marzemino, Sangiovese og Barbera. Lagret 6 måneder på ståltank.Sart rosa farve med en duft der besidder elegante toner af friske grønne æbler. Flot frisk smag med svage antydninger af lidt mørkere frugt fra de blå druer. Er perfekt som sommervin, til lettere charcuterivarer samt naturligvis fisk.

Ca dei Frati, Ronchedone 2019

Baggrund I den sydlige ende af Gardasøen, der hvor Lombardiet lige akkurat ikke er blevet til Veneto ligger byen Sirmione og vinhuset Cà dei Frati i hjertet af produktionsområdet for Lugana DOC. Navnet (munkenes hus) er ikke tilfældigt valgt, men vidner om at der i flere århundreder har været et kloster på stedet. Det er således beskrevet at man fra markerne har produceret vin helt tilbage i 1782. Dal Cero familien købte huset i 1939, men begyndte først at producere under eget navn i 1969 under ledelse af Pietro dal Cero. Dette skift i strategien medførte en gennemgribende modernisering både i vinmarkerne og i kælderen, og hermed var man et af de første vinhuse der satsede på kvalitet frem for kvantitet. I dag betragtes Cà dei Frati som den ubestridt førende producent af Lugana.Duft og smag: Det er en meget fyldig vin, der har noter af modne bær, udblødte bær, marmelade, spicy krydderier, kirsebær og balsamico. I munden er der masser af saft og kraft, men en ren og elegant frugt der viser en fin mineralitet. Der er rigtig god balance mellem den sødlige frugt og tanninerne, der gør vinen helstøbt i sin fremtræden.Gastronomi: Vinen er udpræget en efterårs- og vintervin, som passer ideelt til alle kraftigere retter, som simreretter, stege braiseret i vin, vildt, klassisk julemad, hvor fedet skal drives af med en god saftighed. Også til gode modne oste, fyldige pastaretter og supper med forskellige kødstykker. Bør serveres en anelse afkølet, da alkoholen ellers vil få for meget magt. Ca. 17 grader.Lagring: Det er en spændende sammenblanding af den lokaleMarzemino, Sangiovese og max 10 % Cabernet Sauvignon. Vinen lagres på barriques i 14 måneder og op til 10 måneder på flaskeefterfølgende.

Ca dei Frati, Amarone della Valpolicella Pietro dal Cero DOCG 2015

Ca dei Frati Amarone della Valpolicella Pietro dal Cero fremstilles med et klart og ønskværdigt apassimento-præg og fortolkes moderne, med lagring på nye franske barriques. Udtrykket er først og fremmest præget af Corvina Veronese og Corvinone, der tilsammen udgør omtrent 80% af druesammensætningen og giver det karakteristiske præg af kirsebær i mange afskygninger, søde, syrlige, og likorøse. Vinen er en kraftudladning og det er en dyb, rig og sensuel vino da meditazione, som også kan prøves til efterårets kraftige retter med hårvildt eller som en afslutning på en smagning af andre gode vine.

Tenuta delle Terre Nere, Etna Rosato DOC 2020

er kvalitets rosévin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.