Abbaye Sylva Plana, Faugères Le Rosé 2021

Abbaye Sylva Plana ligger i Faugeres, som hører under Languedoc-Roussillon regionen i det sydlige Frankrig. Her styrer et behageligt middelhavsklima slagets gang og druerne får en god del sol og varme, og modner derfor nemt. Huset dyrker jorden efter biodynamiske principper og søger en holistisk tilgang til arbejdet i marken. En klassisk rosé i den lyse sydfranske roséstil med sart blåviolet skær. Duften er domineret af vilde skovjordbær og krydrede indslag af garrigueblomster - salvie, timian, rosmarin, lavendel og gul evighedsblomst. Smagen centrerer sig om syrlige hindbær, skovjordbær og dryp af modne ribs. Den flotte mineralske skiferstruktur og den fine syre ledsager de elegante aromaer mod en lang vedvarende finish. En sand perle som kan nydes på terrassen - men bestemt også til lettere retter. Prøve den f. eks. til Salade Nicoise eller Salade Chevre Chaud.

119 kr

Andre kiggede også på

Abbaye Sylva Plana, Faugères Le Rosé 2021

Abbaye Sylva Plana ligger i Faugeres, som hører under Languedoc-Roussillon regionen i det sydlige Frankrig. Her styrer et behageligt middelhavsklima slagets gang og druerne får en god del sol og varme, og modner derfor nemt. Huset dyrker jorden efter biodynamiske principper og søger en holistisk tilgang til arbejdet i marken. En klassisk rosé i den lyse sydfranske roséstil med sart blåviolet skær. Duften er domineret af vilde skovjordbær og krydrede indslag af garrigueblomster - salvie, timian, rosmarin, lavendel og gul evighedsblomst.Smagen centrerer sig om syrlige hindbær, skovjordbær og dryp af modne ribs. Den flotte mineralske skiferstruktur og den fine syre ledsager de elegante aromaer mod en lang vedvarende finish. En sand perle som kan nydes på terrassen - men bestemt også til lettere retter.Prøve den f.eks. til Salade Nicoise eller Salade Chevre Chaud.

Château Aspras, Les Trois Frères Rosé 2020

De tre brødre, tredje generation på Château Aspras, lægger navn til denne udgave. Vinen produceres på Grenache, Cinsault og Vermentino. Et væld af nuancer rammer næsen allerede, når vinen skænkes. Kuløren er klassisk lys lakse- og orangefarvet. De første noter i næsen er hindbær, jordbær, fersken og svage hints af mynte. Trois Freres Rosé er tør; helt uden at snerpe. Derfor er den oplagt som hyggevin eller et velkomstglas. Dog netop så tør, at vinen også egner sig fortrinligt til salater, snacks, kold fisk og milde oste.

Abbaye Sylva Plana, Faugères Les Moines Blancs 2020

Højkvalitets value køb fra Sydfrankrig Sylva Planas Blanc fra Faugeres er fyldig og kraftig hvidvin. I duften viser den noter af pære, honning og akacie, som går igen i smagen sammen med de klassiske franske citrus noter kombineret med smør og fedmeFremragende madvin til fjerkræ i flødesauce eller diverse fiskeanretninger.

Domaine le vieux lavoir Tavel 2021

Vinen har en flot lyserød farve med smukke blålige refleksioner, en intens og lækker næse med noter af lyse frugter. Smagen er meget aromatisk og intensitet med noter af citrusfrugter og jordbær.