Yarra Yering Dry Red Wine No2 2015

En af Australiens absolutte topvine. Med forbillede i Rhone dalens store vine laver Yarra Yering denne vin med druer fra deres egen mark beliggende i det kølige Yarra Valley. Aromatisk er vinen overvældende med intense og flotte nuancer af solbær, kridt, vanilje, lakrids og kirsebær. Smagen er endnu mere overvældende hvor vinen optræder potent og på samme tid elegant. En kølig og mineralsk rød frugt dominerer og underbygges af nuancer af mørk chokolade, kaffe og fransk eg. Eftersmagen er ekstremt lang, vedholdende og konstant i perfekt balance. Vinen bør i sine unge år iltes 2-3 timer før servering ved 16-18 grader og kan gemmes op til 25 år fra høståret.

599 kr

Andre kiggede også på

Yarra Yering Dry Red Wine No2 2015

En af Australiens absolutte topvine. Med forbillede i Rhone dalens store vine laver Yarra Yering denne vin med druer fra deres egen mark beliggende i det kølige Yarra Valley. Aromatisk er vinen overvældende med intense og flotte nuancer af solbær, kridt, vanilje, lakrids og kirsebær. Smagen er endnu mere overvældende hvor vinen optræder potent og på samme tid elegant. En kølig og mineralsk rød frugt dominerer og underbygges af nuancer af mørk chokolade, kaffe og fransk eg. Eftersmagen er ekstremt lang, vedholdende og konstant i perfekt balance. Vinen bør i sine unge år iltes 2-3 timer før servering ved 16-18 grader og kan gemmes op til 25 år fra høståret. Et perfekt match til de bedste bøffer fra grillen!

The Prisoner Wine Company, Unshackled Red Blend 2019

The Prison Wine Company er kendt for deres blends. De er i stand til at blande mange druesorter sammen til én vin, som løfter sig op til noget større, end druerne hver for sig er værd.En tradition de fører videre med dette ”Red Blend” i deres Unshackled serie. Her er det Zinfandel, Malbec, Petite Sirah, Syrah, Tannat og Tempranillo som har været under kyndig behandling hos Director of Winemaking, Chrissy Wittmann.Tilsammen skaber denne stjernerække af druesorter en vin, som strutter af frugt. Hindbær, jordbær, brombær, blåbær, kirsebær – det er en ren bærsymfoni! Længere inde bagved, i det frodige smagsbillede, finder vi også florale toner af violer, et krydret strejf af hvid peber og en fornemmelse af tørret frugt.Stor, ærkeamerikansk vin på den måde, at du helst skal servere til bbq-spareribs, hamburgers fra grillen eller pulled pork. Så får du en både autentisk og velsmagende oplevelse.

Provence Wine Maker, Creation No 6, Merlot 2019

Créationserien bestående af både hvid, rød og rosé, stammer fra vinplanter, der har rødderne plantet solidt i den provencalske jord ved foden af Mourre Negre i 400 meters højde. Her har vinplanterne de optimale muligheder, for at skabe balancerede vine, hvor både syre og sødme balancerer hinanden i harmoni med moden frugt. Hele serien byder på vine som er elegante, saftige og delikate.Création No. 6 er lavet på 100% merlot, som viser storartet frugt og er let tilgængelig i sin stil. Vinen er præget af aromaer af kirsebær, hindbær og solbær samt en snert af vanilje. Balanceret alkohol, syre og silkebløde tanniner skaber tilsammen rydraden i en ellers frugtdrevet vin. En vin som man med lethed både kan bruge til middagen og i sofaen.

Stag's Leap Wine Cellars, Hands of Time Red Blend 2018

Hands of Time: går man langs med gangstien rundt om bygningerne på Stag’s Leap Wine Cellars, passerer man en helt enestående væg, der er dekoreret med en lang række kalkstenstavler, der hver især bærer et aftryk af en hånd. Disse aftryk er en samling af håndaftryk, der som en tidslinje hylder de mange Winemakere, som i bogstaveligste forstand har sat deres aftryk og bidraget til vinhusets historie helt tilbage til grundlæggelsen i 1970.Vinens druesammensætning er 59 % Cabernet Sauvignon, 37 % Merlot, 4 % Petit Verdot (samt ganske lidt Syrah og Malbec). Vinen lagrer 14 til 15 måneder på franske egetræsfade.Bouquet af mørke bær, søde aromaer af egetræ og krydderier, med et strejf af tørrede krydderurter. Smagen har nuancer af modne blåbær, mørke kirsebær og noter af kaffe og chokolade. En struktureret mundfuld med bløde tanniner og en lang eftersmag. Prøv den f.eks. til grillet lam, oksebøffer, kyllingespyd eller pulled pork sandwich med cole slaw.