Yalumba, The Signature Shiraz/Cabernet Sauvignon 2016

The Signature fra Yalumba er en del af en serie sjældne og fine vine, som Yalumbakun producerer i exceptionelt gode årgange. Denne vin er produceret af druerne Cabernet Sauvignon (51%) og Shiraz (49%), derer dyrket i Barossa i South Australia i Australien. Vinen er veganervenlig og har væretlagret 22 måneder på franske, ungarske og amerikanske egetræsfade. Vinen omfatter alt, hvad Yalumba og familien Hill-Smith står for og er en perfektrepræsentant for Yalumbas historie og moral. En uovertruffen rødvin med en flot dybrød farve samt kompleks frugtduft med noteraf solbær, tranebær, kirsebær, blommer, tobak, grafit og cedertræ. Smagen harbåde dybde, elegance og finesse. Den er fyldig og intens med dominerende noter afsolbær og blommer, god tanninstruktur samt en lang og behagelig eftersmag. Denne helt igennem fantastiske rødvin er meget overbevisende og særdeles velegnettil grillet og stegt kød, røde bøffer, smagfulde pasta- og risretter samt oste. Det er en vin, der med velbehag kan drikkes nu, men som samtidig har et godthenlægningspotentiale.

550 kr

Andre kiggede også på

Kendall-Jackson, Vintner's Reserve Cabernet Sauvignon 2018

Det er en meget harmonisk vin med utrolig fylde, flot mørk farve og en intens duft af modne frugter. Desuden har vinen en blød og fløjlsagtig frugtsmag af kirsebær, brombær og solbær med et strejf af vanilje og ceder, samt en blød og kraftfuld eftersmag.Kan med fordel serveres til vildt, rødt kød, krydrede grillretter samt stærke oste.Vinen kan med velbehag drikkes nu, men kan også med fordel henlægges yderligere nogle år.

Angus The Bull Cabernet Sauvignon AUS 2017

Vinmageren bag denne vin er Hamish, og hans mål var at skabe den perfekte vin til rødt oksekød, som han har en stor forkærlighed for, da han tidligere har arbejdet på en kvægfarm. Det må vi give Hamish ret i - dette er den perfekte bøfvin

d'Arenberg, The Laughing Magpie Shiraz-Viognier, McLaren Vale 2016

Vinen, som er blevet kaldt Australiens Côte Rôtie, er en indsmigrende blanding af Shiraz' kraftige, solide frugt og den hvide Viogniers saftighed og lyse toner. Mørk, tør chokolade, oliven, kanel og cedertræ. Tørrede figner og syltede bær danser med lyse stenfrugter og frisk syre fra den hvide drue. En flot vin til grillet lam marineret med hvidløg, timian og rosmarin.Chester Osborn både høster og gærer Shiraz- og Viognierdruer sammen, som man også skal i Côte Rôtie. Efter høst gærer mosten i åbne tanke med fodtrædning, som man har tradition for, før mosten -mens den stadig gærer- kommer i den blide kurvepresse, og gæringen fortsætter i små, mest brugte egefade , hvor vinen lagrer indtil tapning uden klaring eller filtrering. Vinen vil udvikle sig yderligere, hvis man gemmer den i kælderen op til ti år.Navnet til vinen fik Chester fra Australiens lokale fugl, Kookaburra, som har en meget særpræget sang. Chesters datter kunne ikke udtale navnet og kaldte fuglen en leende skade, og da fuglen er sort med en stribe af hvide fjer, passede navnet godt til vinen, da den er en blanding af den mørke Shiraz 94% og den hvide Viognier 6%.

Le Grand Sommet, Cabernet Sauvignon/Syrah, Languedoc 2020 (v/6stk)

Cabernet Sauvignon-druerne kommer fra køligste del af Languedoc – nærmere bestemt området ved Limoux og Pyrenæerne. Syrah-druerne har vokset i den varmere del, hvilket giver de optimale dyrkningsforhold for druen. Vinene gæres hver for sig i temperaturkontrollerede ståltanke. Dette sker ved lav temperatur for at bibeholde mest muligt frugt i smagen. Vinen bliver ikke fadlagret, men under gæringen er vinen i kontakt med egetræsstave, for at opnå en kontrolleret niveau af smagen af fadlagringen, uden at den bliver dominerende men dog stadig kompleks. Slutresultatet er en rødvin med en dyb kirsebærrød farve der står flot i glasset. Bouqueten er intens med toner af bær – særligt brombær og vanille. Den fyldige, frugtrige og halvtørre smag er flot balanceret med en god dybde og bløde tanniner.