Wollridge, Reserve Zinfandel 2020 (v/6stk)

Wollrdige Zinfandel Reserve produceres på druer fra én af de bedste og mest anerkendte vingårde i Lodi, som hvert år frasælger en del af produktionen under synonymet Wollridge. Vinen har gennemgået en vinifikation på topmoderne udstyr og det er udelukkende druer fra gamle vinstokke, der har været anvendt. Wollrdige lagres på amerikanske egefade i en periode på 6 måneder, inden vinen afskibes og tappes på flaske. Wollrdige Zinfandel reserve er et meget fyldigt og velsmagende glas vin. I duften fornemmer toner af sødmefuld frugt, peber, vanilje og brombær. Farven er tæt og mørk. I munden føles vinen fed, tæt og koncentreret med et dejligt lille aftryk fra fadlagringen med skønne toner af vanilje.

99,-89,75 kr

Andre kiggede også på

Wollridge, Reserve Zinfandel 2020 (v/6stk)

Wollrdige Zinfandel Reserve produceres på druer fra én af de bedste og mest anerkendte vingårde i Lodi, som hvert år frasælger en del af produktionen under synonymet Wollridge.Vinen har gennemgået en vinifikation på topmoderne udstyr og det er udelukkende druer fra gamle vinstokke, der har været anvendt. Wollrdige lagres på amerikanske egefade i en periode på 6 måneder, inden vinen afskibes og tappes på flaske.Wollrdige Zinfandel reserve er et meget fyldigt og velsmagende glas vin. I duften fornemmer toner af sødmefuld frugt, peber, vanilje og brombær.Farven er tæt og mørk. I munden føles vinen fed, tæt og koncentreret med et dejligt lille aftryk fra fadlagringen med skønne toner af vanilje.

Eclipse, Old Vine Zinfandel, California 2019 (v/6stk)

Et skoleeksempel på hvorfor Zinfandel er blevet så populært. Med Eclipse i glasset får du fuldmoden, rund og koncentreret rødvin i klassisk amerikansk stil. Lodi er placeret i det nordlige Californien og her dyrkes en stor del af USA's bedste Zinfandel. Det stabilt varme klima og mineralholdige jordbund, giver optimale betingelser for at dyrke den mørke og kraftfulde Zinfandel-drue. Eclipse er lavet på druer fra vinstokke som kan dateres mere end 100 år tilbage - hvilket giver vinen stor smagsintensitet og et mere nuanceret udtryk.Eclipse, Old Vine Zinfandel er et saftigt bekendtskab, som med intens frugt og sødmefuld kraft - indtager både næse og mund. Det er overdådig vin med noter af brombær, kirsebær, vanilje og kanel. Der er et tydeligt fadpræg, men stadig med flot afstemte tanniner. Giv vinen de bedste vilkår og server den til kraftige kødretter som klassisk steak frites eller som årets julevin.

Fly By Zinfandel 2018 (v/6stk)

Den populære Zinfandal-drue tæmmes flot i denne californier fra Sonoma County, der charmer med rød og mørk frugt og krydderier i en sødmefuld version, der ikke er 'jammy' eller kogt.Vinen har i sin færdige form en flot aroma med rige nuancer af søde jordbær, blåbær, finurlige krydderier samt både vanilje og kakao bagved. Smagen er kraftfuld med fattet. En lang og blød eftersmag følger med velintegrerede tanniner og frisk syre for druen.Fly By Zinfandel er - for at have størst mulig kontrol over processen - gæret i temperaturstyrede tanke. Derpå har den hvilet 6 måneder på en blanding af franske og amerikanske egetræsfade.