Weingut Fritz Wassmer, Spätburgunder CCL - Baden 2017 (v/6stk)

Kompakt Pinot Noir med nästan överdådiga lager av frukt, som samspelar vackert med de fint integrerade aromerna från den distinkta fatlagringen. Här finns svarta körsbär, jordgubbar och vinbär som smälter samman för en raffinerad fruktsötma och undertill säkerställer fin mörk bitter choklad, lite läder och svampig skogsbotten rätt djup och komplexitet. En mycket rik Spätburgunder, som man gärna dröjer sig kvar länge.

650,-552 kr

Andre kiggede også på

Fußer, Mäushöhle Spätburgunder Große Lage 2017

Denne Erste-Lage spätburgunder, er en af vinhusets absolutte stjerner, når det kommer til fortolkningen af pinot noir. Udelukkende de bedste druer bruges i denne tyske rødvin, og skaber en tæt, kraftig og harmonisk vin med smukke integrerede tanniner. Vinen lagrer 18 måneder på nye fade hvilket bidrager til en flot note af vanilje og madels, som du finder i vinen, der ellers viser modne noter af kirsebær, jordbær, hindbær, lakrids og krydderier.

Stallmann Hiestand, Spätburgunder Kreuz 2018

Stallman-Hiestand Spätburgunder Kreuz er en tysk rødvin lavet på 100% Spätburgunder. Druerne kommer fra marken Kreuz i Dienheim-området. Vinen er et flot eksempel den friskhed og elegance, som præger Stallman-Hiestands vine, og som kunne gøre en lang række bourgogner misundelige. Inden aftapningen ligger vinen på franske barriques, hvor den delikate frugt får dybde og kompleksitet.

Weingut Rebholz, Gewurztraminer Godramseiner Munzberg Spätlese 2019 (v/2stk)

Mange ord kan siges om denne senthøstede Gewürztraminer fra Pfalz, men let og neutral er ikke nogen af dem. Som i alle Rebholz' vine er alt dog fuld af liv og i perfekt balance, mens intet lander uden for rammen.Godramsteiner Gewürtztraminer er sent høstet og i vinhuset gæret op til 9,5% alkohol. De 67,6 gram restsukker pr. liter placerer vinen i den søde ende. Til friske jordbær, frugttærter og sorbet eller alternativt til spicy thai-retter befinder den sig imidlertid i sit es, ligesom den gør den gør ganske på egen hånd, hvor man for alvor kan indsnuse den aromatiske x på egen hånd, hvor man for alvor kan indsnuse den aromatiske storladenhed.

Weingut Rebholz, Spätburgunder R 2019 (v/3stk)

Trocken Tradition er som altid lavet på 100% økologisk og biodynamisk Spätburgunder, altså Pinot Noir. Både i forbindelse med høsten og siden i vinhuset gennemføres en grundig sortering af druerne inden en lang og kold maceration og gæring på det naturlige gær. Vinen har derpå lagret i 24 måneder på en blanding af nye og gamle franske egetræsfade og er aftappet ufiltreret med en minimal brug af SO2.Aromaen er fantastisk, elegant, ren og dog helt Pinot Noir-arketypisk med fine noter små røde skovbær, blomster, appelsin, sød lakrids og orientalske krydderier. Smagen er saftig som i få vine: Letløbende og intens på samme tid med helt fine, små tanniner i eftersmagen og et delikat, let ristet præg fra fadet.Dermed er Rebholz Spätburgunder en fantastisk vin til f.eks. tatar, charcuteri, fjerkræ, kanin eller serveret let afkølet til grillet tun og skindstegt fisk med svampe.Vinen kan gemmes op til 15 år fra høståret, men vi anbefaler at nyde den indenfor 10 år, hvor den friske og delikate frugt stadig er i fokus. Serveres let afkølet ved 14-15 grader.92 point - James Suckling, september 2020This is remarkably concentrated and well structured for a basic pinot noir. Needs some air for the dark-cherry and earthy notes to emerge, but, when they do, this really sings and the tannins give the finish some drive. From biodynamically grown grapes. Drink or hold.