Vina Pedrosa, Cepa Gavilan Crianza 2017 (v/6stk)

100% Tinta del País. 12 måneders lagring i nye franske og amerikanske egetræsfade. Fadet er meget velintegreret i frugten og vinen udviser stor balance. En sammensat vin med styrke, der giver udtryk for alle antydninger, som kun en ægte vin de terroir kan. Nyd den ved 15-16 grader Celcius i store Bordeaux glas til kalve og oksekød.

189,-155 kr

Andre kiggede også på

Vina Pedrosa, Ribera del Duero, El Pedrosal 2019 (v/6stk)

100% Tinta del País (Tempranillo). 12 måneders lagring i 1-3 år gamle franske og amerikanske egetræsfade. Fornem kølig aroma med nuancer af saftige røde bær, solbær, trøffel, chokolade og kernemælk. På tungen forenes Tempranillos varme krydrede frugt med en fornem, fløjlsagtig tekstur og bløde tanniner i eftersmagen. Et sublimt og klassisk match til f.eks. grillet eller braiseret lam og oksekød.

Vina Pedrosa, Cepa Gavilan Crianza 2017 (v/6stk)

100% Tinta del País. 12 måneders lagring i nye franske og amerikanske egetræsfade. Fadet er meget velintegreret i frugten og vinen udviser stor balance. En sammensat vin med styrke, der giver udtryk for alle antydninger, som kun en ægte vin de terroir kan.Nyd den ved 15-16 grader Celcius i store Bordeaux glas til kalve og oksekød.

Compañía de Vinos Heraclio, Rioja Heraclio Alfaro Crianza 2016 (v/6stk)

En appellerende semimoderne Rioja med bløde tanniner, moderat fadpræg og en dejlig uforceret kompleksitet. Frugten er domineret af modne mørkerøde bær som bliver supporteret af de velintegrerede krydderier fra fadene på en sådan måde at man fornemmer Riojas DNA samtidig med at der også er fin friskhed til stede.

Vina Pedrosa, Ribera del Duero Crianza 2019 (v/3stk)

Fabelagtigt kraftfuld, dyb og stadig elegant Crianza lavet på 100% Tinta del País (Tempranillo) fra 20-25 år gamle vinstokke, der dyrkes på vinhusets egne marker i den klassiske del af Ribera del Duero. Efter høsten, der er udført udelukkende ved håndkraft, er klaserne afstilket, vinen gæret og derpå lagret 18 måneder i en blanding af franske og amerikanske egetræsfade. Til sidst har den hvilket 8 måneder i flaske, før den er vurderet klar til frigivelse.Kendetegnende for den færdige vin er en intens kirsebærrød farve med violet skær. Aromaen er ekstrovert og direkte med modne kirsebær og brombær, fint suppleret af bagte krydderier, cedertræ og tobak fra fadlagringen. Smagen er lige saftig og potent med endnu markante tanniner og med en elegant, langstrakt eftersmag.Alt i alt en udsøgt crianza med kompakt vildskab, der især i sin ungdom fortjener parring med verdens bedste oksekød eller vildt til at tæmme de unge tanniner. Servér ved 15-17 grader inden for 10 år fra høståret.92+ point - Parker/The Wine Advocate,