Vina Bujanda, Rioja Reserva 2017

Vinen er modnet 20 måneder på fade af fransk og amerikansk egetræ, og herefter på flaske frem til frigivelsen. Duften byder på komplekse og intense aromaer af solmodne Tempranillo druer med noter af tobak og vanille fra fadlagringen. Smagen er silkeagtig og lækkert fyldig, mens den leder over i en lang og harmonisk eftersmag. Nyd denne indtagende Rioja ved 16-18°C af rummelige glas, gerne som ledsager til godt okse- eller lammekød.

149 kr

Andre kiggede også på

Vina Bujanda, Rioja Reserva 2017

Vinen er modnet 20 måneder på fade af fransk og amerikansk egetræ, og herefter på flaske frem til frigivelsen. Duften byder på komplekse og intense aromaer af solmodne Tempranillo druer med noter af tobak og vanille fra fadlagringen. Smagen er silkeagtig og lækkert fyldig, mens den leder over i en lang og harmonisk eftersmag.Nyd denne indtagende Rioja ved 16-18°C af rummelige glas, gerne som ledsager til godt okse- eller lammekød.

Vina Muriel, Rioja Gran Reserva Garnacha 2011

Viña Muriel blev grundlagt i 1982 på en genoplivet vingård fra 1926, der ligger i hjertet af Rioja Alavesa. Kældrene er i den historiske landsby Elciego, som er kendt for at være omgivet af noget af det bedste terrior i Rioja. Navnet Muriel kommer fra kombinationen af familienavnet, Murua, og navnet på selve byen, Elciego, og i dag driver Julian og hans søn Javier vingården med den mission at forene regionens langvarige vinfremstillingstraditioner.Med nye teknologier og teknikker for at lave vine, der udtrykker de bedste kvaliteter af druerne, der kommer fra disse frugtbare Rioja-vinmarker.Vina Muriels Gran Reserva Garnacha er et fremragende eksempel på hvordan Muriel hele tiden udforsker mulighederne for 'wine-making'Vinen viser noter af tørrede jordbær, krydderier, valnød og tørret kød på næse og gane. Den er fyldig, stram og smuk. Drik nu eller gem til en særlig anledning

Bodegas Muriel, Rioja Reserva, Fincas de la Villa 2018

Siden 1926 har Bodegas Muriel været på forkanten af vinproduktionen i Rioja - med respekt for historien, men med en moderne tilgang. Vinen er baseret på 100% Tempranillo druer fra Muriels marker i Rioja Alavesa og Alta med minimum 30 år gamle vinstokke, som står i Riojas næringsfattige jord. Vinen er efter 15 dages maceration en flot mørk brilliantrød i glasset og der er koncentration og tannin i metermål. Den færdige vin lagrer 24 måneder på en blanding af små franske og amerikanske egetræsfade. Lagrer yderligere 2 år i flasken før frigivelse. Vinen er pakket med rød frugt, trøfad og varme krydderier som i samspil frembringer den klassiske Riojaoplevelse, hvor Tempranillo-druens karakter spiller sammen med fadlagringen. Et fantastisk match til stegt, braiseret eller grillet kød, især lam og oksekød. Vinen gemmes op til 15 år fra høståret.

Vina Muriel, Rioja Reserva 2016

Glat og elegant rødvin, der viser Tempranillo-sortens store potentiale til fadlagring. Vina Muriel Reserva har en burgunderfarve af medium intensitet, der går forud for en meget kompleks og intens aroma, hvor aromaer af meget moden frugt (blommer og rosiner) og meget fine aromaer af lagring i fransk eg (krydderier, aromatiske urter, tobak). I munden viser den en stærk struktur af afrundede tanniner, der gør det muligt at vinen har mulighed for at udvikle sig rigtig godt efter høsten.Vina Muriel Reserva parrer sig især godt med lammesteg, koteletter, fisk i sauce og røget og hærdet ost.Vinen er dyrket på 100% Tempranillo druer fra Elciego-området. De originale vinstokke er spredt på kalkholdige jordarter.Fermenterings- og macerationsproces i 20 dage i rustfri ståltanke med daglige pump-overs for optimal ekstraktion af farve og tanniner. Lagret i 24 måneder med tre reoler på 225-liters amerikanske og franske egetønder. Modning i flasken i to år, før den frigives på markedet.