Valsotillo VS Reserva Ribera del Duero 2014

Er man til old school Ribera del Duero og den lidt mere “støvede” stil bør man prøver Valsotillo’s VS Reserva. Den passer til alle typer kød, oste samt saucer. Vinen egner sig fantastisk til retter med flåede tomater. ValSotillo VS Reserva er mørk kirsebær-rød i farven. Duften er aromatisk og yderst elegant. Du vil kunne fornemme nuancer fra modne frugter, fine krydderier, mineraler, trøffelsvampe samt kaffe og sort te. En velstruktureret og balanceret mundfuld af ValSotillo VS Reserva, får munden til at løbe i vand og man vil kunne fornemme en meget udtryksfuld og elegant vin, med en lang eftersmag af modne frugter. Druerne til vinen håndhøstes i små kurve, for at sikre perfekte forhold for at producere stor vin. ValSotillo VS Reserva skabes ud fra gæring på ståltanke. Herefter følger lagring på amerikanske og franske fade i 24 måneder, hvorefter vinen flaskes. Inden frigivelse ligger vinen til modning i ValSotillo’s egne kældre i mindst et år efter flaskning, for at give vinen en optimal indledende lagring. Herudover giver det vinen tid til at samle sig, og opbygge helt utrolige aromaer samt elegance.

595 kr

Andre kiggede også på

Bodegas Peñafiel, Miros de Ribera Reserva 2017

Efter 24 måneders fadlagring er det en flot og fyldig vin. Den lange lagring på franske egefade, har givet vinen ro til at udvikle stor kompleksitet. En klassisk Reserva fra Ribera del Duero, som både kan nydes nu, men vil udvikle sig smukt i flasken de næste år. Duft og smag byder på kirsebær, blommer, tobak og læder i harmoni med aromaerne fra opholdet på fadene af vanilje og kokos. Tanninerne er polerede og fine. Bodegas Peñafiel har højtliggende vinmarker, hvor de solbarske dagstemperaturer brydes af kølige nætter, hvilket er perfekt for druerne, så de ikke modnes for tidligt, men at aromaerne får ro til at udvikle sig. Resultatet er vine med stor koncentration og elegance.

Ribera del Duero, Reserva 2018

Arzuaga Reserva 2018 åbner med intense, charmerende aromaer af brombær, hindbær, kirsebær, kaffe, krydderier, cedertræ og chokolade. Som vanligt folder den sig koncentreret ud i smagen, hvor den cremede, dybe frugt går hånd i hånd med en saftig syre, v

Ribera del Duero, Reserva, magnum 2015

Vina Pedrosa, Ribera del Duero, El Pedrosal 2019 (v/6stk)

100% Tinta del País (Tempranillo). 12 måneders lagring i 1-3 år gamle franske og amerikanske egetræsfade. Fornem kølig aroma med nuancer af saftige røde bær, solbær, trøffel, chokolade og kernemælk. På tungen forenes Tempranillos varme krydrede frugt med en fornem, fløjlsagtig tekstur og bløde tanniner i eftersmagen. Et sublimt og klassisk match til f.eks. grillet eller braiseret lam og oksekød.