Ulysses Napa Valley 2015

Ulysses er navnet på en vinmark beliggende i Oakville i Napa Valley. Langs Silverado Trail dyrkes nogle af verdens bedste vine, hvor især Cabernet Sauvignon trives. Potentialet i Napa har Christian Moueix - Som bla. står bag kult slottet i Pomerol i Bordeaux, Chateau Petrus - spottet allerede tilbage i 80'eren da han købte Napanook marken i Napa og i dag står en af de største kultvine fra området, Dominus. Ulysses er det seneste projekt fra Moueix hånd, han købte marken tilbage i 2008 med den overbevisning om at jordbundet og mikroklimaet på netop denne mark på sigt vil kunne hjælpe med at fremelske nogle af de absolut bedste vine i hele Californien. På trods at projektets spæde start står anmelderne allerede i kø for at rose Ulysses, der er således lagt op til at en af Napa's helt store stjerner i nær fremtid kommer fra netop denne mark, Ulysses.

1399 kr

Andre kiggede også på

Ulysses Napa Valley 2015

Ulysses er navnet på en vinmark beliggende i Oakville i Napa Valley. Langs Silverado Trail dyrkes nogle af verdens bedste vine, hvor især Cabernet Sauvignon trives. Potentialet i Napa har Christian Moueix - Som bla. står bag kult slottet i Pomerol i Bordeaux, Chateau Petrus - spottet allerede tilbage i 80'eren da han købte Napanook marken i Napa og i dag står en af de største kultvine fra området, Dominus.Ulysses er det seneste projekt fra Moueix hånd, han købte marken tilbage i 2008 med den overbevisning om at jordbundet og mikroklimaet på netop denne mark på sigt vil kunne hjælpe med at fremelske nogle af de absolut bedste vine i hele Californien. På trods at projektets spæde start står anmelderne allerede i kø for at rose Ulysses, der er således lagt op til at en af Napa's helt store stjerner i nær fremtid kommer fra netop denne mark, Ulysses.95 point - The WineAdvocate96 point - James Suckling

Matthiasson, Napa Valley Cabernet Sauvignon 2015

er kvalitets rødvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

Duckhorn, Decoy Ltd Napa Valley Cabernet Sauvignon 2019

Decoy Limited Cabernet Sauvignon er pakket med dyb og markant frugt, hvor chokolade, violer og peber danner baggrund for intens solbær og brombær, bløde tanniner og en svirp af syre i afslutningen vidner om velbalanceret rødvin. Her er druer fra store dele af Napa, herunder, Rutherford, Stagss Leap og St. Helena, og 10% Merlot tilfører lidt blød moden frugt til vinen. Det er saftig og poleret rødvin med masser af kraftig bund. Server ved 16-18°C i store rødvinsglas. Drik til steak sandwich.

Matthiasson, Napa Valley Cabernet Sauvignon Oak Knoll 2017 (v/2stk)

Matthiasson Cabernet Sauvignon er, som deres øvrige vine, nytænkende og langt fra den type af vin, der almindeligvis forbindes med Napa Valley. Efter høst blev druerne gæret i åbne gæringstanke og lagret i 20 måneder på franske egetræsfade (50% nye).Den færdige vin dufter intenst af mørke bær, der fra naturens side også giver mindelser om grillkrydderier og blyant foruden fadnuancerne af bl.a. nykværnede kaffebønder. På tungen varer intensiteten ved men opvejes af let og mineralsk fornemmelse, af Matthiasson selv beskrevet som weight without heaviness, og når man smager vinen, giver den beskrivelse sig selv.Et flot resultat fra Matthiasson og en nydelse ud over det sædvanlige til efterårets simreretter, vildt med ribsgelé eller til grillmenuen, når aftenen skal være ekstra mindeværdig!Vi anbefaler servering ved 15-17 grader.