The Guesthouse Field Blend Alexander Valley Sonoma 2018 (v/3stk)

Guesthouse er et field blend fra californiske Alexander Valley i Sonoma County, som foruden 75% Zinfandel huser lige dele Petite Sirah og Carignan. Skulder om skulder står de forskellige druesorter dermed én og samme mark og følges derfor også ad ind til vinhuset, hvor de er co-fermenteret med det naturlige gær i åbne gæringstanke. 14-17 dage senere er den færdiggærede vin hældt til lagring i 18 måneder på en blanding af store egetræs-foudres og små barriques af såvel fransk og amerikansk eg. Her har den udviklet sig i 18 måneder, inden den er hældt på flasker. I næsen har Guesthouse godt med druetypiske Zinfandel-træk i form af en sødlig, skarp og krydret rød frugt, som smukt favnes af Petite Sirahs lakridsale touch og Carignans dybde. Med Zinfandel i spidsen skal det være aromatisk og stort. Takket være det næringsfattige terroir fra Alexander Valley, der især er blevet berømt for store vine på Bordeaux-druer, opretholdes dog en rank og fast struktur. Dertil kommer et køligt indspark af finesse og elegance fra Russian River, som løber lige igennem vinmarkerne. Den fløjlsbløde og runde eftersmag holder godt ved, og vanilje, mokka og cedertræ fra fadlagringen bakker op uden at overtage. Skulle du finde glæde i at hoppe med på den amerikanske 'stuffed turkey'-vogn, når det er Thanksgiving eller jul, er Guesthouse mildt sagt et fremragende match. Hvis du finder det mere nærliggende at nyde den til pulled pork, peberbøf eller til diverse barbeque-marinerede udskæringer efter en tur på grillen, bakker vi også til fulde op om dette. Nyd vinen ved 14-16 grader eller nedkølet, hvis du trænger til et blødt og fristende glas rødvin, når du bare har lyst til. . . god rødvin!5 stjerner/92 point - Ekstra Bladet, januar 2020Blend af primært zinfandel med petit sirah og carignan. Intens krydret næse. Yderst flot ren smag af jordbær, skovbær, tobak og strejf vanilje.

275,-264 kr

Andre kiggede også på

The Guesthouse Field Blend Alexander Valley Sonoma 2018 (v/3stk)

Guesthouse er et field blend fra californiske Alexander Valley i Sonoma County, som foruden 75% Zinfandel huser lige dele Petite Sirah og Carignan.Skulder om skulder står de forskellige druesorter dermed én og samme mark og følges derfor også ad ind til vinhuset, hvor de er co-fermenteret med det naturlige gær i åbne gæringstanke. 14-17 dage senere er den færdiggærede vin hældt til lagring i 18 måneder på en blanding af store egetræs-foudres og små barriques af såvel fransk og amerikansk eg. Her har den udviklet sig i 18 måneder, inden den er hældt på flasker.I næsen har Guesthouse godt med druetypiske Zinfandel-træk i form af en sødlig, skarp og krydret rød frugt, som smukt favnes af Petite Sirahs lakridsale touch og Carignans dybde. Med Zinfandel i spidsen skal det være aromatisk og stort. Takket være det næringsfattige terroir fra Alexander Valley, der især er blevet berømt for store vine på Bordeaux-druer, opretholdes dog en rank og fast struktur. Dertil kommer et køligt indspark af finesse og elegance fra Russian River, som løber lige igennem vinmarkerne. Den fløjlsbløde og runde eftersmag holder godt ved, og vanilje, mokka og cedertræ fra fadlagringen bakker op uden at overtage.Skulle du finde glæde i at hoppe med på den amerikanske 'stuffed turkey'-vogn, når det er Thanksgiving eller jul, er Guesthouse mildt sagt et fremragende match. Hvis du finder det mere nærliggende at nyde den til pulled pork, peberbøf eller til diverse barbeque-marinerede udskæringer efter en tur på grillen, bakker vi også til fulde op om dette.Nyd vinen ved 14-16 grader eller nedkølet, hvis du trænger til et blødt og fristende glas rødvin, når du bare har lyst til... god rødvin!5 stjerner/92 point - Ekstra Bladet, januar 2020Blend af primært zinfandel med petit sirah og carignan. Intens krydret næse. Yderst flot ren smag af jordbær, skovbær, tobak og strejf vanilje.

Cardwell Hill Cellars, Willamette Valley Pinot Noir Estate 2017 (v/6stk)

Dejlige bitter friske sure kirsebær, der suppleres af søde jordbær og hindbær samt krydrede noter fra fadene i form af vanilje og karamel uden at der for alvor tages pant i friskheden. Medium fyldig, ganske saftig og takket være en pulserende syre dejlig letløbende i den der stil, hvor man alt for hurtigt skænker det næste glas.

Chateau Ste Michelle, Cabernet Sauvignon - Limited Edition, Columbia Valley 2019 (v/6stk)

Washington State er den næst største vinproducerende stat i USA med Chateau Ste. Michelle som den førende producent ikke mindst målt på kvaliteten. Chateau Ste. Michelle kan i år fejre 50 års Jubilæum og har i den forbindelse frigivet en limited edition udgave af deres velansete og berømte Cabernet Sauvignon som bliver frigivet i en begrænset mængde med en retro label på flasken.Druerne til Chateau Ste. Michelles Columbia Valley Cabernet stammer fra den østlige del af Washington State fra blandt andet de berømte Cold Creek og Canoe Ridge Estate marker. Cabernet Sauvignon udgør typisk godt 80 % af den færdige vin. Bob Bertheau supplerer med små mængder af Merlot, Syrah, Malbec, Cabernet Franc og Petit Verdot for at øge spændingen og kompleksiteten i vinen.Smagen er fyldig, intens og nuanceret og munder ud i en lang og silkeblød finish.

The Prisoner Wine Company, Unshackled Red Blend 2019

The Prison Wine Company er kendt for deres blends. De er i stand til at blande mange druesorter sammen til én vin, som løfter sig op til noget større, end druerne hver for sig er værd.En tradition de fører videre med dette ”Red Blend” i deres Unshackled serie. Her er det Zinfandel, Malbec, Petite Sirah, Syrah, Tannat og Tempranillo som har været under kyndig behandling hos Director of Winemaking, Chrissy Wittmann.Tilsammen skaber denne stjernerække af druesorter en vin, som strutter af frugt. Hindbær, jordbær, brombær, blåbær, kirsebær – det er en ren bærsymfoni! Længere inde bagved, i det frodige smagsbillede, finder vi også florale toner af violer, et krydret strejf af hvid peber og en fornemmelse af tørret frugt.Stor, ærkeamerikansk vin på den måde, at du helst skal servere til bbq-spareribs, hamburgers fra grillen eller pulled pork. Så får du en både autentisk og velsmagende oplevelse.