Terre Nere, Brunello di Montalcino 2017

Brunello er arketypisk Sangiovese og arketypisk Toscana. Som at sidde i bakkerne, vandre gennem Sienas gyder og sidde om bordet mens maden syder over grillen. Intense duft af læder, kirsebær, tobak og krydderurter fylder glasset og glider sømløst i ét med Toscanas køkken og landskaber. Terre Nere er ret moderne i stilen, hvor fad og en varm årgang giver en vin som allerede nu er åben og tilgængelig. Server ved 16-18°C i almindelige rødvinsglas. drik til velvoksent oksekød, kraftige stegeretter og intense ragouter.

499 kr

Andre kiggede også på

Brunello di Montalcino Riserva 2012

Canalicchio di Sopra, Rosso di Montalcino 2019 (v/3stk)

Canalicchio di Sopra's Rosso di Montalcino er produceret hovedsagelig fra de yngste vinmarker og repræsenterer visitkortet af producentens vine: et ungt, frugtigt og alsidigt udtryk af Sangiovese. Den første årgang blev produceret i 1975, da den stadig hed Rødvin fra Brunello vinstokke.

Il Poderuccio, Brunello di Montalcino 2005

Canalicchio di Sopra, Brunello di Montalcino 2016

Canalicchio di Sopra's Brunello er produceret af vinmarker, der alle er over 10 år gamle og repræsenterer essensen af ​​producentens terroirkoncept: et udtryk af elegance, dybde og friskhed fra Sangiovese. Vinen er i stand til at forene sin balsamiske kvalitet fra nordsiden af ​​Montalcino med overdådighed.