Tenuta delle Terre Nere, Etna Rosso DOC 2021

er kvalitets rødvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

199 kr

Andre kiggede også på

Tenuta delle Terre Nere, Etna Rosso DOC 2021

er kvalitets rødvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

Croceferro Etna Rosso DOC 2020

Croceferro står med en lys, transparent kulør og indsmigrende ?røde? aromaer af kirsebær, tranebær, hindbær, krydderier og underliggende mineralitet. I munden svæver den sarte frugt med delikat lethed over tungen, mens den sitrende syre skaber en uimod

Tenuta Grattamacco, Bolgheri Rosso 2021

Duft af sorte bær og søde krydderier, god balance mellem alkohol og syre. Flot og intens vin. Vin produceret fra kun 11 ha. Vingården er beliggende 100 meter over havets overflade, langs kysten omkring havnebyen Livorno. Jordbunden, som er en blanding af ler og kalk og tempereret middelhavsklima, spiller en afgørende rolle for produktionen af den vidunderlige vin. Høsten foregår udelukkende ved håndkraft.

Tenuta San Giorgio, Rosso di montalcino Ciampoleto 2019

En virkelig frisk og frugtdreven flaske vin. Her er gode noter af friske krydderurter, røde kirsebær og et lille element fra fadet. Meget blød i munden med god balance mellem den friske frugt og de bidende tanniner. God ren eftersmag med finesse og typisk italiensk bid.Fremstillet af Sangiovese Grosso fra ejendommens egne marker. Alle druer høstes i hånden og vinifikationen foregår i ståltanke for at bevare mest mulig druekarakter. Vinen lagres i et år på en kombination af nye og gamle fade, inden aftapning på gården.