Sylvain Morey, Santenay 1.Cru Grand Clos Rousseau 2019

Super ren og frisk rød Chassagne. Duften springer op ad glasset med små skovjordbær, rabarber og frisk basilikum. Smagen er slank og præcis, med en imponerende friskhed. Vinen holder sig på sporet med små fine røde frugter og helt ren og elegant eftersmag. En fantastisk mark, som ligger i Santenay kommunen, men nærmest i forlængelse af Cailleret marken i Chassagne-Montrachet. Sylvain Morey ejer under en halv hektar på denne mark, men laver en fortryllende vin. Som med alle hans vine høstes der i hånden og sorteres kraftigt inden afstilkning og gæring ved kontrolleret temperatur. Efter gæring lagres vinen i godt et år på egetræsfade af 350 liter. Hele tiden er målet at bevare friskhed og renhed i vinen, ved ikke at påvirke vinen for meget i kælderen.

419 kr

Andre kiggede også på

Sylvain Morey, Santenay 1.Cru Grand Clos Rousseau 2019

Super ren og frisk rød Chassagne. Duften springer op ad glasset med små skovjordbær, rabarber og frisk basilikum. Smagen er slank og præcis, med en imponerende friskhed. Vinen holder sig på sporet med små fine røde frugter og helt ren og elegant eftersmag. En fantastisk mark, som ligger i Santenay kommunen, men nærmest i forlængelse af Cailleret marken i Chassagne-Montrachet. Sylvain Morey ejer under en halv hektar på denne mark, men laver en fortryllende vin. Som med alle hans vine høstes der i hånden og sorteres kraftigt inden afstilkning og gæring ved kontrolleret temperatur. Efter gæring lagres vinen i godt et år på egetræsfade af 350 liter. Hele tiden er målet at bevare friskhed og renhed i vinen, ved ikke at påvirke vinen for meget i kælderen.

Chateau Louis Saint-Emilion Grand Cru 2011

Chateau Louis blev i 2006 købt af Thierry Brosse, en gastronom som bla. ejer en af Robert Parkers favorit restauranter i Paris, bistro L'Ami Louis. Slottet besidder 8 hektar vinmarker og vinificeringen varetages af stjernevinmageren Stéphane Derenoncourt.Full bodied and rich, the impressive and suprisingly dense and opulent 2011 Is a star of the vintage 93 point The Wineadvocate.

Pascal Bouley Volnay Clos Des Chenes 1. Cru 2017

Hos Pascal Bouley er know-how og glæden ved vin gået i arv fra far til søn i fem generationer. Familiens dedikerede arbejde belønnes med priser til vinene og kundernes loyalitet. Huset har hjemme i Volnay - en lille by i hjertet af Cote d'Or - som er berømt for sine særligt fine og elegante vine, der ikke kan undgå at charmere.Næste generation, Pierrick Bouley, har studeret vin i Beaune og Dijon og arbejdet hos Felton Road i Central Otago, der hører til den New Zealandske Pinot Noir elite. Han har været hjemme på domænet siden 2009 og har fra 2014-16 gradvist overtaget hovedansvaret for vinifikationen fra sin far. Han blev Meilleur Jeune Vigneron i 2018. Domænet har siden 2009 været drevet efter det øko-lignende koncept lutte raisonnèe. Pierrick går videre ad den vej: mængden af svovl er yderligere reduceret, og der bruges kun naturlig gær.Bouleys parceller strækker sig fra Beaune og pommard til Volnay, Monthelie og Saint-Romain. Det er en smuk mosaik af terroirs, hvor vinbondens kundskab og arbejde med de unikke climats skaber den personlige vin. Vinmarkerne ligger gunstigt placeret i 220-300 meters højde med en optimal mængde af solskinstimer.

Chateau clos des Jacobins St. Emilion Grand Cru Classe 2017

Clos des Jacobins giver dig mulighed for at smage noget af det ypperste fra Grand Cru Classé klassifikationen i Saint-Émilion.Chateau Clos des Jacobins vinmarker har en helt perfekt beliggenhed i hjertet af Saint-Émilion. Her dyrkes noget af verdens bedste Merlot, som udgøre størstedelen af vinen. Vinen er mørk, tæt og kraftfuld og vil udvikle sig i flasken i mange år frem.Clos des Jacobins tilhører i dag den absolutte elite i klassifikationen Grand Cru Classé i Saint-Émilion. Slottet drives som en lille familieforretning med Thibaut og Magali Decoster i spidsen. Siden 2004 har hele slottet og de omliggende 8,5 ha. vinmarker gennemgået en forvandling. Familien har foretaget massive investeringer i vinmarkerne og i moderne produktionsudstyr. I samme ombæring er kælderen blevet totalrenoveret. Og bestræbelserne har allerede båret frugt. Clos des Jacobins er på få år rykket helt frem i første linje, som én af de førende ejendomme i Saint-Émilion.