Spätburgunder, Alte Reben 2021

Michels Spätburgunder, Alte Reben står med en transparent rød kulør og med rene, intense aromaer af modne jordbær, hindbær, rosenblade, tørrede krydderier og en underliggende mineralitet.

199,-175 kr

Andre kiggede også på

Weingut Knab, Spätburgunder Alte Reben 2018

Her får du en særdeles appetitlig Spätburgunder fra gamle vinstokke, som flot udtrykker Kaiserstuhls særpræg og tydeligt illustrerer, hvorfor området har et velfortjent omdømme for Pinot Noir. Næsen er liflig med skønne, intense aromaer af skovbær, kirsebær og jordbær. I munden er vinen frisk og rig på aromaer inklusiv mineralske noter. Den rundes af med bløde tanniner og en forfriskende syre. Denne saftige, elegante og komplekse Spätburgunder har potentiale til at blive en af dine Pinot-favoritter!

Spätburgunder, Alte Reben 2021

Michels Spätburgunder, Alte Reben står med en transparent rød kulør og med rene, intense aromaer af modne jordbær, hindbær, rosenblade, tørrede krydderier og en underliggende mineralitet. I munden folder den sig smukt ud, hvor den lagfyldte og den (til

Weingut Fritz Wassmer, Spätburgunder Alte Reben 2017 (v/6stk)

En dejlig vin hvor der netop er frugt og nerve nok til, at fadkysset ikke føles anmassende, men bare opleves som delikat. Aromatisk, charmerende og vellavet og i den grad et lysende eksempel på, at tyske Pinot Noir ikke længere skal måles med Bourgognes alen.

Riesling Spätlese Alte Reben 2018